lauantai 1. syyskuuta 2012

Todellinen duocrome, Knackered!

Onko joku muukin odottanut kuin kuuta nousevaa China Glazen Bohemian -kokoelmaa. Erityisesti niitä swatcheja. Sitten käykin ilmi, ettei niissä ole juuri ollenkaan duocrome -efektiä. Kamala pettymys. Näin nimittäin kävi mulle. Onneksi sain vihdoin superupean kunnollisen duocromen.

Sain poikaystävältäni "kipeyslahjaksi" butter LONDONin Knackered -lakan. Se on upea duocromelakka hologlitterillä. Paljon upeampaa lakkaa ei voi olla olemassa. Nyt en olekaan enää niin kipeä. Ostin itsekin uuden butter LONDONin lakan, Black Knightin. Nyt mulla on jo kolme värilakkaa ja Nail Foundation samalta merkiltä. Jee! Olen tehnyt myös butterLONDON merkistä esittelyn postauksessa Long live nails!

Tietenkin oli pilvinen sää, kun kuvasin kynnet. Kaiken huipuksi jopa tietenkin tökkäsin yhden kynnen johonkin. Knackered on lontoolaisslangia ja tarkoittaa Urban Dictionaryn mukaan:
 1. Exhausted
2. Sexually spent
3. Reprimanded
4. Broken / malfunctional

Lakka on joissakin kulmissa kokonaan vihreä tai kokonaan violetti. Muun aikaa se on reunoista vihreä ja keskeltä violetti. Laitoin alle kerroksen OPIn Lady In Black -mustaa lakkaa. Knackered olisi nätti ilmankin sitä, mutta erottuu mun mielestä upeammin mustan päälä. Voisin tehdä kerrostus -vertailun tästä. Ja kuvata joku kerta auringon valossa...Yksi mukava yllätys oli, että lakan poistaminen oli todella helppoa, vaikka siinä olikin kimallusta paljon.

Ensimmäinen kuva on sisällä otettu ja siinä erottuu pienten hologlittereiden kimalteisuus. Knackeredia on kaksi kerrosta mustan päällä. 


Tässä kuvassa erottuu parhaiten tuo lakan vihreä sävy. Pahoittelen tuota säätä, kun ei ollut otollinen tälle lakalle. 



Nimetön tosiaan sai iskun jostakin. Näyttää tyhmältä. Jokatapauksessa, violetti keskeltä, vihreä reunoilta.




Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- OPI Lady In Black
- butter LONDON Knackered
- Seche vite

Toivottavasti edes saitte käsityksen tästä lakasta. Uskokaa, se on upeampi in real life. Kannattaa ostaa!

2 kommenttia:

  1. Siulle on tunnustus<3! :) http://its-just-another.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog_2.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...