keskiviikko 5. syyskuuta 2012

2. Päivä: Oranssi

Mimosan kynnet

Oranssit kynnet! Suunnitelmissa olisi pitää nämä "värikynnet" kohtuullisen yksinkertaisina ja sitten haasteen myöhemmässä vaiheessa aloittaa kunnon koristelut :).



Näissä siis pohjalla Essien Tart Deco. Lakka ei nyt varsinaisesti ole oranssi, joten lisäsin päälle vielä kerroksen Nfu Oh 49-lakkaa, joka antoi kivan pinnan lakkaukselle.


Rakastan tätä "Nufun" lakkaa. pullossa väriskaala ulottuu oranssista ja keltaisesta vihreään ja jopa vaalean liilaan! Kynsillä en tosin ole onnistunut vaaleanliilaa näkemään, mutta vihreä ja oranssi välkähtelevät kauniisti. Oranssit flakiet eli lastut/hiput tuovat tosi kivan metallisen hohteen. Hohdetta on vain todella vaikea valokuvata, enkä siinä ole onnistunut :(. Mutta uskokaa, kun sanon, että nämä kynnet näyttävät luonnossa tosi kivoilta :).


<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Tuitun kynnet


Oranssi ei oikeen ole mun juttu. Se on musta nätti väri, mutta ei pue mua niin hyvin kuin kylmemmät värit. Tunnetusti oranssit lakat ovat vähän hankalia koostumukseltaan. Niin on myös OPIn Atomic Orange. Se on kyllä mun lempioransseja. Laitoin sitä kolme kerrosta ja Seche viten päälle. Jostain syystä AO on vähän huono kuivumaan ilman apua. Kaiken huipuksi mun Seche alkaa olla vähän paksuuntunut, että sekin leviää huonosti ja ehti kuivahtaa epätasaiseksi. Tulee ihan ikävä niitä kauniita ja helppoja Minni-kynsiäni.

Mä en millään malta olla tekemättä koristeluja kynsiin, joten luovutin ja annoin itselleni luvan tehdä nimettömiin jonkun jutun kaikkiin näihin ekojen päivien haasteisiin. Nyt kun tuli ne uudet Bundle monsterin laatat, päätin kokeilla kokokynnen appelsiinikuviota (BM-308). Musta se on hauska sanaleikki, kun oranssi ja appelsiini ovat englanniksi kumpikin orange. Aluksi leimasin Konadin shimmer-oranssilla, ei näkynyt. Sitten päälle keltaisella. Ihan hauskahan toi on, mutta halusin heti seuraavana päivänä tehdä uudet.




Tuitun kynnet


Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- OPI Atomis Orange
- Konad keltainen
- Seche vite

Kuvan otin keskellä kaupunkia. Arvatkaa vaan kuinka paljon mua tuijoteltiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...