sunnuntai 9. syyskuuta 2012

6. Päivä: Violetti

Mimosan kynnet:

Ja Picasa/Blogger ilmeisesti inhoaa näitä kynsiä, sillä en saa millään kuvia käännettyä oikein päin. Olen monta kertaa monena päivänä yrittänyt saada tätä kääntymään, mutta kun ei niin ei.


Tänään siis violetit kynnet, joihin "taiteilin" yksinkertaisen sudenkorennon.

Pohjavärinä on OPIn Planks A Lot, jota sain nyt käytettyä ensimmäistä kertaa kunnolla kynsissä, jei!

-Sudenkorennon vartalon tein ruskealla OPIn Suzi loves Cowboysilla.
-Siivet China Glazen Passionilla

ja "keskivartaloon" laitoin kaksi liilaa strassia.

Ideanhan näihin kynsiin sain The Nail Buffilta, muistin vain, että sudenkorento olisi ollut yksinkertaisempi, joten en nähnyt niin paljon vaivaa omani tekemiseen. Seuraavalla kerralla teen kyllä tyylikkäämmät sudenkorennot...


<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Tuitun kynnet

Tiedetään, tiedetään. Sanoin antavani luvan itselleni koristella nimettömät vain, mutta mä innostuin. Kynsillä on a englandin kaunis creme -lakka Guinevere. Merkistä olen tehnyt esittelypostauksen ja lakka on jo näkynyt Mimosan kynsillä

Kerron yhden jännän jutun tosta mun Konadin leimauslakasta. Ostin sen värikoodilla suklaa. Haaveilin tekeväni ihanat itämaiset kynnet ruskeilla leimauksilla. Kokeilin sitten lakkaa ensin äitini kynsiin ja huomasin,että se onkin violetti. kaunis violetti kylläkin. Se niistä mun itämaisista kynsistäni. Pullossa nämä kaksi, violetti ja suklaa näyttää melkein samalta, inhimillinen erehdys siis lähettäjältä. 

Leimasin kokokynnen kuviot XL- C laatasta ( Mimaxilta ostettu). Kuviot ovat matalammat kuin Konadin, joten lakka kuivahtaa siihen nopeammin. Käytin XL -stamperia, ja kuva meni kynnelle vähän vänkyräksi. Ei se oo niin justiinsa. Vai?




Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- a england Guinevere
- Konad liila
- Seche vite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...