torstai 6. syyskuuta 2012

3. Päivä: Keltainen


Tuitun kynnet:

Mulla on vaan kolme keltaista lakkaa: yksi Maybellinen, joka on ihan Hullujen Päivien keltainen, Rimmelin tuoksulakka Lemon drop ja Mavalan kesäuutuus. Ajattelin, että tuoksulakka olisi kivoin. Ja yäk. Lakkaa oli kolme kerrosta ja yhä raidallinen. Onneksi kuitenkin kuivui aika nopeasti. Kuivuttuaan se tuoksuu sitruunalta eli niille sitruuna Pez-karkeille (ihania lapsuuden muistoja). Kynnet sa kyllä tunkea melkein nenään, että tuoksun erottaa. 

Kävi vähän köpelösti, kun ajattelin laittaa päällyslakaksi Orlyn Glosseria. No mutta se kun on sellanen haalean sinertävä, niin se näkyy keltaisen päällä muuttaen sen ällövihertäväksi. Jouduin sitten laittamaan leimailun päälle aluslakkaa. Olin poikaystäväni luona, eikä mulla ollut muuta päällyslakkaa mukana. (Enkä hiffannut olla jättämättä leimailua ilman mitään suojaa.) Sehän tietenkin levitti kuviota pikkasen. Lopputulos oli niin hirveä, että uusiksi meni.

Seuraavaksi siirryin Mavalan Lemon creamiin. Ruttasin kynnet heti ja aloitin alusta. Sitten tuli ilmakuplia ja karvoja. Ei voi mitään. Lemon cream oli myös hirveä levittymään. Tässä on kolme kerrosta. Väriltään se on kyllä kaunis vaaleankeltainen hennolla shimmerillä. Halusin käyttää Fab ur nailsin Fun 1 laattaa ja valitsin sieltä bellsproutin. Tai ainakin mun mielestä se on selvä Bellsprout, vaikka sillä onkin ylimääräinen lehti päässä (EDIT: kävi ilmi, että lehtihahmo onkin pelistä plants vs zombies). Leimasin sen Konadin vihreällä.




 Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail Strenghtner
- Mavala Lemon cream
- Konad vihreä


 <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Mimosan kynnet

Täältäkään ei löydy montaa keltaista lakkaa. Ja taitaapi olla niin, että ainoat keltaiset lakkani ovat Maybellinen "kelttu" Urban lemon (eli sama mikä Tuitulla), Konadin leimauskeltainen ja China Glazen Lemon Fizz. 



Kynsille siis päätyi Lemon Fizz, joka on nätti banaaninkeltainen lakka. Ja koska paria päivää aikaisemmin posti oli tuonut mukanaan Bundle Monsterin uuden laattasetin, leimasin Konadin keltaisella leimauslakalla hymynaamoja laatalla 304.

Kaikkien kynsien pohjaväri siis on tuo banaaninkeltainen, mutta aksenttisormeen on leimattu eri kuviolla kuin muihin (eli hymynaamojen "negatiivikuvalla").

Ihan metkat kynnet tuli. En kyllä usko enää käyttäväni noita hymynaamaleimoja mutta never say never ;)

2 kommenttia:

  1. Mulle noista tuitun kynsistä tuli heti mieleen plats vs zombies peli. Yhtäläisyys noihin vihreisiin kasveihin on musta aika suuri:
    http://www.bagogames.com/game-century-plants-zombies-review/pvz-2/

    Pirtsakoita molemmat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvästi sama kasvi! Mä luulin sitä bellsprout -pokemoniksi, kun en tunne tota peliä! Näyttää kyllä hauskalta.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...