maanantai 17. syyskuuta 2012

Brave!

Heipparallaa!

Kävimme Mimosan kanssa katsomassa Disney Pixarin Brave -elokuvan pari viikkoa sitten.Pidin siitä kovasti, sillä se oli niin herttainen ja hauska. Pystyin niin samaistumaan päähenkilöön, prinsessa Meridaan. En halua paljasta mitään siltä varalta, ettei joku ole vielä nähnyt elokuvaa. Suosittelen kyllä lämpimästi.




Kynsiin halusin laittaa jotain teemaan sopivaa. Elokuva sijoittuu historialliseen aikaan, selvästi Skotlantiin, joten ajattelin sitten kelttejä. Päädyin a englandin lakkaan Saint George, joka on upea vihreä lakka holopartikkeleilla. Nimettömät lakkasin China Glazen Devotion -lakalla. Käytin Devotionia myös leimaukseen. Oli muuten vaikeaa löytää leimauslaatoista kuviota, joka sopisi kelttiläiseen teemaan. Päädyin sitten tällaiseen koukeroon Konadin laatasta m15. Nimettömiin asettelin Merida -waterdecalit. Ne ostin Ebayn kautta. Samalta myyjältä mulla on useampia erilaisia Disney -decaleja. Nämä ovat muuten ihan täydellisiä, mutta aavistuksen verran liian paksuja. Kuvan reunat jäävät ikävästi näkyviin ja menevät helposti ruttuun. Päätin sitten ovelasti rajata kuvan Saint Georgella. Se tietenkin lähti vähän käsistä. 




Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- a england Saint George
- China Glaze Devotion
- Seche vite

" Some say fate is beyond our command, but I know better. Our destiny is within us. You just have to be brave enough to see it. " - Brave

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan värinen lakka tuo Saint George!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Hieman siniseen taittava vihreä ja tuo holoefekti... Niin tyylikäs.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...