torstai 25. lokakuuta 2012

The Living Daylights ja viimeisimmät ostokset

Minä suorastaan kadehdin yhtä suurta, fiktiivistä bloggaajaa, nimittäin Gossip Girliä (miten girl -sanan voisi taivuttaa?). Hänellä ei tunnu ikinä olevan vaikeuksia aloittaa ja lopettaa postaus. Yritän miettiä mikä olisi mun oma signature -aloitus tai lopetus. Harmi, että "you know you love me, xoxo..." on varattu. Oletteko kiinnittäneet huomiota, että minä ja Mimosa C. käytämme eri fontteja? Ajattelimme, että se nopeuttaisi meidän tunnistamista. Mitä mieltä olette?


Mulla on vielä tekeillä haasteen seuraavat kynnet, joten teen välillä pikamanikyyrejä. Nämä vaikeasti kuvattavat ihanat kynnet tein kahdella ihanalla OPIn lakalla. Ski Teal We Drop -lakkaa ensin kaksi kerrosta. Se kuuluu vuoden 2010 Swiss syksy/talvi -kokoelmaan. On muuten aivan ihana kokoelma. Lakka levittyy hyvin, on peittävä ja kuivuu nopeasti. Sävyltään se on tumma sinivihreä "teal". 

Päälle laitoin yhden paksun kerroksen (mikä oli vahinko, sillä siveltimeen tuli paljon lakkaa kerralla) Tämän talven Skyfall -kokoelman upeaa moniväristä glitteriä, The Living Daylights. Moniväriseksi glitteriksi tämä on aika hienostunut väriensä vuoksi ja koska glitterit ovat samankokoisia keskenään. Lakassa on hopeista, kultaista, oranssia ja sinivihreää glitteriä. I'm in love! Yhdellä kerroksella Seche vitea sai lakkapinnan tasaiseksi.






Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- OPI Ski Teal We Drop
- OPI The Living Daylights
- Seche vite

Tässä vielä kuva viimeisimmistä ostoksistani. China Glazen Polar Ice -lakan ostin kauneusmessuilta viikko sitten, Chocolate Moosen lunastin kaveriltani, joka osti lakan messuilta. Kolme keskimmäistä olen tilannut.

Polar Ice, Make A Spectacle, The Living Daylights, On Her Majesty's Secret Service, Chocolate Moose

2 kommenttia:

  1. Voi, miten tuo Living Daylights on nätti! Itse en sitä tilannut, kun ei varmaan tulisi käytettyä, samoin kuin aina ihailen Rainbow Connectionia mutten vain itse saa sitä kynsille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella ihana! Kokeile Rainbow Connectionia sandwichissa. Silloin se ei ole liian räikeä. Mutta musta päällä se on kaikista kaunein...:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...