sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Halloween: vampyyrin suukko ja silmiä

Löysin googlettamalla ihanan kuvan, jossa oli kynnessä vampyyrin huulet ja hampaat sekä toisen kuvan, jossa oli tehty silmiä dotting toolilla. Halusin sitten kokeilla kumpaakin. Näistäkään kynsistä en juurikaan pitänyt. Pidän kyllä silmistä, mutta en tuolla tavalla käytettynä. Huulet vähän epäonnistuivat. Ne tein vapaalla kädellä OPIn Big Apple Red minilakalla. Hampaat tein myös vapaalla kädellä Kiss nail art valkoisella.

Kynsillä on kaksi kerrosta a englandin Lancelot- lakkaa. Se on täydellinen lakka vampyyreille ja elämäntapavampyyreille sekä gooteille. Se on niin tummanpunainen, että näyttää yleensä mustalta. Etusormessa on kaksi kerrosta OPIn My Boyfriend Scales Walls ( Amazing Spiderman kesä 2012) valkoista. Leimasin siihen päälle Konadin punaisella Bundle monsterin laatasta BM-301 mahtavan veriläiskälepakon. 

Muiden sormien silmät olen tehnyt Kiss nail art valkoisella ja mustalla sekä OPIn What's With The Cattitude? (Shrek Forever after kevät 2010) vaaleansinisellä. Tein siis sisäkkäisiä pisteitä dotting toolillla. 





Käyttämäni lakat:
- a england Lancelot
- OPI My Boyfriend Scales Walls
- OPI Big Apple Red
- OPI What's With The Cattitude?
- Konad punainen
- Kiss nail art valkoinen
- Kiss nail art musta
- Seche vite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...