keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Forget You ja first look OPI Euro Centrale SS 2013

Heipparallaa!

Kiirettä on taas piisannut. Meillä on vielä tekeillä 31 päivän haasteen seuraavat kymmenen manikyyriä. Julkaisemme ne varmasti ennen joulua. Viimeinen osio haasteesta siirtyy suosiolla ensi vuoden puolelle. Välillä täytyy tehdä muutakin kuin haasteen kynsiä, joten tein tällaiset helpot glitter -kynnet tähän väliin.

Halusin kokeilla Deborah Lippmannin upeaa lakkaa, Forget You -kaunotarta. Se on multiglitterlakka mustalla jellypohjalla. Halusin peittävämmän lopputuloksen, joten laitoin alle kerroksen OPIn Lady In Black creme -lakkaa ja päälle kaksi kerrosta Forget Youta. Lovin it! Glitterin kanssa saa olla aika tarkkana, ettei uudella siveltimen vedolla pyyhkäise sitä pois kynneltä.




Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- OPI Lady In Black
- Deborah Lippmann Forget You
- Seche vite



Eilen illalla OPI julkaisi Facebook sivuillaan kuvan ensi vuoden kevät/kesä -kokoelmasta, Euro Centralesta. 12 lakkaa on saanut nimensä Itä -Euroopan maista. Kokoelmaan kuuluu yksi glitter, kaksi shimmeriä ja loput ilmeisesti ovat cremelakkoja.

- Polka.com
- Vant To Bite My Neck?
- I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw
- OPI ...Eurso Euro
- Can't Find My Czechbook
- You're Such A BudaPest
- My Paprika Is Hotter Than Yours!
- Suzi's Hungary AGAIN!
- Hands Off My Kielbasa!
- A Woman's Prauge-ative
- OY- Another Polish Joke!
- My Vampire Is Buff

Mua ainakin kiinnostaa kovasti glitterlakka, sekä nuo siniset ja reunimmainen, My Vampire is Buff.

2 kommenttia:

  1. IHANA Lippmann! Mulla ei vaan kukkaronnyörit suostu aukeamaan noille Lippmanneille, kun ne on niin hirveän hintaisia... :-/

    Ja mun luottokorttini itkee tuosta O.P.I.-previkasta jo valmiiksi. Tuon kuvan perusteella haluaisin ekan, tokan, viidennen, kuudennen ja kahdeksannen. Nimet on kyllä musta tällä kertaa ihan harvinaisen kökköjä. O_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä nyt aina löytyy rahaa yhteen Lippmanniin.

      Joo, nimet eivät ole parhaita. Pari niistä on melkein suoraan kopioita vanhempien lakkojen nimistä. Mutta värit kyllä miellyttävät silmääni. Ei mitään perustylsiä punaisia ja vaaleanpunaisia.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...