lauantai 27. lokakuuta 2012

Halloween: Wicked Witches

Lisää Halloweenia!

Näitä kynsiä en pitänyt kuin päivän. Vihreä ei vaan ole mun juttu. Halusin kuitenkin tehdä myös vihreät kynnet ja leimata noitia, sillä nämä ovat samalla tavallaan Wicked -kynnet. Tiedättekö sen maailman ihanimmat musikaalin? Olen nähnyt sen kaksi kertaa vain Suomessa, mutta taatusti menen katsomaan sitä vielä uudestaan ja uudestaan, jos vain saan tilaisuuden. Suomalaisessa versiossa Maria Ylipää lauloi pääosaa niin mahtavasti, että sain kylmiä väreitä.

Nämä kynnet eivät silti miellyttäneet silmää. Olen myös sitä mieltä, että lentävät noidat sopivat paremmin pääsiäiseen kuin Halloweeniin. Kynsillä on siis kaksi kerrosta OPIn Jade Is The New Black lakkaa vuoden 2010 Hong Kong kevät/kesä -kokoelmasta.  Nimettömissä on kerros OPIn viime vuoden Halloween -lakkaa, pimeässä hohtavaa Zom-Body To Lovea. Eikö olekin suloinen nimi?

Leimailut ovat Mimaxilta ostetusta K Holiday design -laatasta. Peukalossa lukee Halloween (o-kirjaimen sisällä on lentävä noita). Teksti ei mahtunut ihan kokonaan kynteen. Kissa on eri kuviota, mutta samasta laatasta.



En onnistunut ottamaan kuvia pimeässä vanhalla kamerallani. Tässä  epäselvässä kuvassa pullo näyttäisi hieman hohtavan.Paremman kuvan lakasta voit tarkastaa Ommorphian blogista. Sori muutenkin noi heijastukset ylemmässä kuvassa. En pitänyt kynsistä, joten luovutin kuvien suhteen...







Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- OPI Jade Is The New Black
- OPI Zom-Body To Love
- Konad musta
- Seche vite

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...