maanantai 1. lokakuuta 2012

Ray of light

Heippa kaikille!


Tämän ihanuuden, Deborah Lippmannin Ray Of Light lakan ostin kesällä Tukholmasta (ostin silloin myös Glitter In The Air -lakan). Tässä lakassa on purppuraisen sinisellä pohjalla flakie/ hippuja/lastuja, jotka taittavat keltaisen vihreästä oranssin punaiseen. Täytyykö edes kertoa, että I'm in love! Koostumukseltaan lakka on jelly, eli aika läpikuultava. Laitoin siksi alle kerroksen China Glazen First Matea ja sitten päälle kaksi kerrosta Ray of Lightia. Tuntuu hyvältä välillä käyttää upeaa lakkaa ilman mitään sen erityisempiä koristeluja.





Huomasin juuri kynsilakkapulloa tarkastellessani, että Ray of Lightin pohjasta on hävinnyt "nimitarra" johonkin. Harmittaa. Mun mielestä ne kuuluu pitää kiinni pulloissa. Toivottavasti se tulee vielä vastaan jostakin, ja liimaan sen sitten kiinni takaisin.

Olen aika koukussa tähän lakkamerkkiin. Yksinkertaisesti nämä kaikki lakat ovat niin fabulous! Aiemmin tässä blogissa ovat esiintyneet Deborah Lippmannin lakat Happy Birthday ja Glitter In The Air.




Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- China Glaze First Mate
- Deborah Lippmann Ray of light
- Seche vite

Tässä vielä koottuna mun Deborah Lippmann lakat. Kaksi lakkaa on vielä must have -listalla, nimittäin Let's Go Crazy ja Lady Sings The Blues. Olin katsonut jo valmiiksi nettikaupan, missä näitä kahta lakkaa myydään. BeautyBay -kaupassa oli jopa tarjous viikonloppuna. Mutta arvatkaa vaan, oliko juuri nämä kaksi lakkaa loppuneet! 


Glitter In The Air, Candy Shop, Happy Birthday, Forget You ja Ray Of Light

True Blood -faneille tiedoksi! Deborah Lippmannilta on tullut Sookie Sookie duet ja Bad things trio True Blood kynsilakkasetit!



Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Jännä lakka, tosi nätti :) Näyttää niin herkulliselta nuo muutkin Lippmanit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Ihan kuin jotain herkkukarkkeja! Maistuu varmaan pahalle...:D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikö olekin! Saatlainata tätä, jos mä saan lainata pikkasen vaikka ChG Glittering Garlandia:DDDDD

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...