lauantai 20. lokakuuta 2012

Kauneusmessuilua

Heippa kaikki! Mimosa täällä, ja olen edelleen elossa! On ollut ihan hullun kiirettä pari viikkoa, aikaa ei ole tuskin jäänyt edes kynsien lakkaukseen (yksissä lakkauksissa mentiinkin puolitoista viikkoa), saati sitten bloggailuun. (Onneksi maailman paras Tuittu on jaksanut olla täällä niin aktiivinen <3 )

Nyt onkin vuorossa lyhyempi ostopostaus, tuli meinaan eilen perjantaina käytyä Helsingin Messukeskuksessa ja siellä järjestetyissä Kauneus & terveysmessuilla. Mukaan tarttui myös muutamia ostoksia...


 OPIn Road House Blues ja Russian Navy Suede. Molemmat olivat tarjouskorissa (kaksi pulloa kympillä ja kaksi vitosella) ja sain taivuteltua ystävänikin ostamaan hänen elämänsä ensimmäiset OPIt (Olen ylpeä hänestä)! Hintaa näille tuli yhteensä 7,5 €

 China Glaze: Polarized, Electrify, Foie Gars ja Stone Cold(edellinen SC kuivui pullon mentyä rikki :( ). Näiden kanssa tuli pieni sekaannus kassalla, joten  maksoin vaivaiset 16€ neljästä pullosta!

 Kuusi sivellintä ja yksi "piikki"(mikä kynsinauhojen murhaaja/ mini dotting tooli onkaan...) ja koska setissä tuli viuhkamainen sivellin irtoglitteriä varten, ostin yhden irtoglitterin (ylläri :P ). Yhteensä 12€.

 Hyödynsin myös ilmaisia kynsipalveluja ja kävin ottamassa yhden leiman (En kyllä enään muista minkä merkin leimoista oli kyse... hups):

tummanruskea lakka: OPIn Suzi Loves Cowboys

ja yhden kynnen Ciaten "kaviaarimanikyyrin":

eh, pikkasen huono kuva..

Olen itsekkin jo aikaisemmin ostanut mikrohelmiä, ja voisin joskus tehdä toisenkin kerran itselleni kaviaarimanikyyrin, vaikka eivät mikrohelmet kovin hyvin pysykkään. Tässä kuvassa manikyyri on nelisen tuntia vanha, ja tänään noin puolet helmistä ovat vielä kynnellä kiinni.

Pian olisi tarkoitus postailla sitten ihan lakkauksiakin :).

4 kommenttia:

  1. Mielettömän kivoja hankintoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen kyllä itsekkin oikein tyytyväinen. Vaikkakin jo eilen tuli mieleen muutama juttu jotka olis pitäny ostaa, mutta ei kaikkea voi aina tulla ajatelleeksi :)

      Poista
  2. Hyviä ostoksia! Teille on tunnustus blogissani :)
    http://kynsikynnesta.blogspot.com

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...