sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Galna Dagar

HUH HUH, nyt on taas Hullut Päivät ohi. Olen nyt joutunut toteamaan, että kun alkuviikosta minulla ei ollut minkäänlaisia nilkkureita, niin nyt niitä löytyy kahdet! Ja samalla kenkäbudjetti ylitettiin kolminkertaisesti... krhm. Suklaata on myös pussillisen verran, ja järkevällä ihmisellä ne riittävät jouluun asti.

Kertokaa jos näette sellaisen järkevän ihmisen jossain!


Haamut olivat parin päivän juoksentelun ja hulluttelun jälkeen hivenen kärsineet...

Oli pakko tehdä taas teemakynnet, sen verran hilpeyttä edellisen vuoden kynnet herättivät. Ja jokaisessa HP-kynsipostauksessa on mainittava, että pohjalla on Maybellinen Urban Lemon aka kelttu, ja samaan hengenvetoon haukuttava sen koostumus lyttyyn.

Silmät tehty vapaalla kädellä Orlyn Liquid Vinylillä ja China Glazen White on Whitella. Peukalot koristelin sanomalehtikynsitekniikalla ja sain ihan kokonaiset Huhuu-haamut! Olikin pieni haaste saada nuo haamut, koska ainoat tarpeeksi pienet kuvat löytyivät katalogin takasivulta. Siinä paperi on paljon paksumpaa, ja kiiltäväpintaisena kuvan siirto ei onnistunut kovin hyvin. Lopulta jouduin cocktail-tikulla raaputtamana kuivaa, kynteen jämähtänyttä paperia milli kerrallaan irti. Välissä kastelin paperinjämiä taas alkoholilla (Akvavitia tällä kertaa, Vodka-pullon paikallistamisessa oli ongelmia). Huh huh.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...