keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kimaltele ja ole iloinen!

Tein ekan skittletteni!



Nille jotka eivät tunne skittlette-termiä, se tarkoittaa pidemmälle vietyä skittle-manikyyriä. Tai oikeastaan ehkä ei-niin-pitkälle vietyä skittle-mania. Etenkin ChitChat Nails tekee usein skittlettejä. Ja hän teki myös So Nailliciousin sivuille ohjeen omanlaiseensa "oikeaoppiseen" manikyyriin (tosin jokaisesta tekijästä/lukijastahan oikeastaan riipuu mikä tarkalleen ottaen on skittlette) . Skittlettessa on kolme erilaista designia tai kynttä. Näitä voi yhdistellä mielen mukaan. Käytännössä se tarkoittaa, että joko on kaksi erilaista aksenttikynttä ja loput kynnet ovat samoja TAI yksi aksenttikynsi ja yksi pari samanlaisia ja toinen pari toisenlaisia.

Jotenkin arvaan ettei kukaan tajua mitään :D.  Menkää lukemaan tuo tutoriaali ja ihastelkaa ChitChat Nailsin kynsiä (ja olenhan varmasti sanonut skittlette tarpeeksi monta kertaa?).


Oman skittletteni pääosaa näyttelee Deborah Lippmanin Glitter and Be Gay. Ja siis jos joku sitä ei tiennyt, sana gay viittasi alunperin: 1. iloinen hilpeä 2. heleä, korea; iloiset värit jne.

Ja juuri sellainen ihana glitterlakka onkin! Kultaista, sinistä ja lavenentelisinistä  hologlitteriä! Ihana! Sain niin pahoja sydämenpampatuksia, kun näin ekan kerran swatcheja Lippmanin Jewel Heist kokoelmasta.



Sivuosia näyttelevät: China Glazen Passion (ei kuvassa), ja OPIn You're Such a Buda-Pest!

4 kommenttia:

  1. Ah, ihania kynsiä. Osaisimpa itekki :D Muuten, bongasin tuolta tuon nälkäpeliaiheisen kynsijutun viime vuoden puolelta. olen aatellut hankkia sen matkijanärhipinssin nyt ennen Vihan liekkien tuloa. Kysyisin että onko eBay luoettava paikka ostaa? Isäni sanoo minulle että sinne täytyy antaa tilinumeronsa ja että sitä kautta voi hakkeroida tilin? Oletko varma että se on turvallinen ? En ole itse koskaan ole tilannut mitään ulkomailta ja kaipaan hieman lisätietoa :) Kiiti jos vastaat !

    VastaaPoista
  2. Kiitos :). Kulunut fraasi, mutta harjoittelu aina auttaa kynsitaiteilussakin ja ihan yksinkertaisillakin jutuilla saa kivoja lopputuloksia (esim glitterlakka, tarrat jne).

    Sanoisin, että eBay on mahtava markkinapaikka, joka helpottaa paljon elämää. MUTTA varovaisuus on kuitenkin kaikki kaikessa.

    Kannattaa aina katsoa myyjän feedback, eli millaista palautetta myyjä on saanut, tämä kertoo aika hyvin siitä ovatko paketit tulleet perille, nopeudesta, miten hyvin pakattu jne. Mitä lähempänä lukema on sataa prosenttia sitä luotettavampi. Itse teen ostoksia vain myyjiltä, joilla lukema on reilusti yli yhdeksänkymmentä. Tarkista myös aina, että myyjä postittaa Suomeen ja mitkä ovat postikulut! Euroopan ulkopuolelta tilattaessa (Etenkin Jenkeistä) tilaus voi jäädä tulliin, jolloin tulee vielä lisämaksu maksettavaksesi. Raja taitaa olla n.22€. Mutta ei tulliin jämähtämistä kannata pelätä, kaikki paketit eivät jää tulliin, vaikka hintaa olisikin enemmän (riippuu mitä paketin hinnaksi on merkitty paketin päälle), eikä tullimaksu hirveästi ole. Mutta ei yksi pinssi tulliin jää :)

    Tilitietoja ei tarvitse antaa Ebayhin, ja kovin moni myyjä ei edes ota vastaan maksuja suoraan kortilta. Itseasiassa kansainvälinen eBay puoli ei taida hyväksyä muuta maksutapaa kuin PayPalin. Mun mielestä nettiostoksia tehdessä PayPal on ihan ehdoton. Sinne siis luodaan tunnukset ja kortti yhdistetään sitteen omaan PayPaliin. PayPal ei anna korttitietoja eteenpäin, joten myyjä ei saa mitään tietoja kortistasi/pankkitilistäsi. Parisen vuotta sitten hesarissakin joku tietoalan ammattilainen, sanoi että PayPal kannattaa olla ja siihen voi luottaa. Sre jälkeen rohkaistuin itsekin tekemään sinne tilin ja alkaa tekemään ostoksia netissä (pankkitili ei vain tunnut toipuvan jatkuvasta kulutusjuhlasta.... ;) )

    Jos jostain syystä joku menee eBay ostoksissa mönkään (tuote ei saavu perille jne..) Kannattaa ensin keskustella myyjän kanssa ja usein ongelma ratkeaa. Mutta ongelman voi raportoida eteenpäin eBaylle, joka puolustaa lähes aina ostajaa. Jos todetaan, että ostaja on kokenut "vääryyttä" niin eBay tai PayPal (en ole varma kumpi, PayPal varmaan) palauttaa rahat ostajalle.

    Tää koko sepustus voi kuulostaa tosi hurjalta, mutta yleisesti ottaen netistä ostaminen on helppoa ja turvallista. Pitää vaan olla varovainen ja tarkka. Mulla ei ole oikeastaan koskaan ollut mitään isoa ongelmaa nettitilausten kanssa. Ja kun käyttää vaan järkeä netissä asioidessaan, niin kyllä sen pinssin varmasti turvallisesti saa Suomeen. Itse ainakin laitan oman pinssini taas päälle, kun menen leffaa katsomaan (tulisipa se jo!) :).

    Pitkä sepustus, joten tiivitän vielä: Katso myyjän saama palaute (kannattaa lukea ihan yksittäisiä kommenttejakin), tee PayPal tunnukset (oikeasti turvallinen tapa maksaa verkossa). Ongelmatapauksissa yhteys myyjään, yhteys eBayhin, yhteys PayPaliin ja yleensä saa rahat takaisin.

    Vähän googlailin ja tuossa vaikuttaa olevan ihan asiallinen tutoriaali PayPaliin ja eBayhin
    http://www.inhimillinenturhamaisuus.com/2013/01/tutorial-shoppailu-ebayssa-ja-paypal.html

    Pahoittelut kirjoitusvirheistä ja toivottavasti sait jotain hyötyä vastauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kauhee miten pitkä viesti! :DDD Esikatselussa näytti vielä kohtuumittaiselta... :DD

      Poista
    2. Oi kiitos :) Tästä on totisesti hyötyä ! Oikeesti tosi paljon kiitoksia !!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...