tiistai 22. lokakuuta 2013

...sanoi kettu pihlajanmarjoista

Esittelyssä Mimosa C:n synttärikynnet. Synttärit siis tulivat ja menivät joku kuukausi sitten, ei siis ole kyse mistään ajankohtaisesta tapahtumasta :D.


Inspiraatio tuli syksyisistä pihlajanmarjoista. Tosin marjoja en löytänyt mistään, joten kuvausrekvisiittana paperiset pihlajanmarjat. En kyllä vaan etsinyt tarpeeksi hyvin, koska nyt ainakin kaikki puut ovat marjoja täynnä!

Yhtälailla inspiraatio tuli juhlamekostani. En missään nimessä halunnut asuun matchaavia kynsiä, vaan nimenomaan kunnon kontrastin. Joten punainen ja oranssi tuntuivat juuri sopivilta väreiltä.

Mekkokangas näyttää tosi epämääräiseltä tässä kuvassa, mutta mekko ja kangas ovat aivan ihanat! Trust me :)

Ensin oranssi pohjalle ja siihen teippien avulla punaista, jotta syntyy haluttu moonicure-muoto. Mun mielestä ne tarrat on kyllä tosi vaikeakäyttöisiä, ja joskus teen koko jutun ihan vain vapaalla kädellä. Nytkin olisin halunnut oranssin alueen vähän erimuotoiseksi, mutta tarrat eivät anna armoa.



Onneksi irtoglitterit pelastavat päivän ja tarjoavat sopivan harhautuksen! Pieni projektihan se on, laittaa nuo irtoglitterit yksin paikalleen, mutta kyllä lopputulos on sen arvoista. Samanlaiset tein myös 31.päivän haasteeseen. Lopuksi vielä kunnon kuorrutukset päällyslakalla ja voilá!

Näissä kynsissä kuljinkin viikon ja ihan (tarpeeksi) hyvin kestivät :D



Käytetyt lakat:
  • OPI: Red Lights Ahead... Where?
  • China Glaze: Papaya Punch

2 kommenttia:

  1. Tosi sievät! Itsekin ihan vastikään käytin ensimmäistä kertaa irtoglittereitä, ja tulos oli ehdottomasti vaivan arvoinen :) Hyvin sopivat noi kynnet tuohon mekkoon, hieno kontrasti!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...