torstai 31. lokakuuta 2013

Halloween: Klassista

Tässä taitaakin olla vuoden ainoat Halloween-kynnet. Joinakin vuosina saatan innostua kovastikin Halloweenistä, mutta en kyllä nyt. En erityisemmin välitä kyseisestä juhlasta, tai ei mulla ole mitään pyhäinpäivää/kekriä/halloweenia vastaan, mutta se tuntuu vain olevan hidaste syksyssä, joka estää joulusta hullaantumisen.Toisaalta on ehkä ihan hyvä, ettei lokakuun puolivälissä ajatukset pyöri 100% joulun ympärillä...



Marraskuu on puolestaan täysin eri asia. Marraskuussa ei ole mitään muuta pointtia kuin innostua joulusta, ja joulukuussa eletään joulua kybällä koko ajan. Tähtenä latvassa tietysti itse joulupyhät.

Ja siis tosiaan, ainoat Halloween-kynnet, koska luulin All Hallow's Even olevan vasta ensi viikolla! Mutta se onkin tänään! Hupsista



Niin, voisihan näistä kynsistäkin jotain sanoa. Pidin todella paljon 31 päivän haasteen kuviokynsistä
ja niitä poistaessa päätin jo luovani ne uudestaan. Yleensä nämä ajatukset jäävät juuri ajatuksen tasolle, mutta nyt päätin toteuttaa suunnitelmani tähän lokakuiseen juhlaan sopivaksi!


Pohjalla Orlyn Liquid Vinyl (R.I.P. OPIn Lady in Black, you'll be missed). Kärjissä luotto- (ainoa) oranssini China Glazen Papaya Punch. Halusin saada aikaan hyvin rosoista liukuväriefektiä, missä vaihtelevasti onnistuinkin. Leimat Bundle Monsterin laatasta BM20 ja kultaleimailut China Glazen Passionilla (varmaan yllätyitte tästäkin lakkavalinnasta!).

Jostain syystä nyt kynnet eivät iskeneet niin paljon kuin edellinen musta-punainen versio näistä. Lieneeko syynä vahvempi ja klassisempi väriyhdistelmä edellisellä kerralla, vaiko se, että nämä ovat "jo nähdyt"? Mene ja tiedä.

No jokatapauksessa alan tutustua paremmin uuteen kameraani, ja olen erittäin tyytyväinen kuvien laatuun! Värimuutosta à la Blogger on havaittavissa, mutta väliäkö tuolla.

Keinovalossa otetut kuvat ovat tosin aivan kammottavia, pimeämpiä päiviä odotellessa...

Käytetyt jutut:

  • Orly: Liquid Vinyl
  • China Glaze: Papaya Punch
  • China Glaze: Passion
  • Leima: BM20


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...