maanantai 11. kesäkuuta 2012

Primrose

 Prim’s face is fresh as a raindrop, as lovely as the primrose for which she was named. -The Hunger Games

Tervetuloa teemaviikollemme!

China Glazen Dress Me Up -lakan tulen aina tuntemaan nimellä Primrose. Alkuperäisesti tämä tunnettiin sillä nimellä, mutta China Glazella ja Lionsgatella (elokuvien julkaisijalla) oli jotain ihme säätöä kokoelman kanssa, jonka takia nimet muutettiin sellaisiksi, ettei niitä voi suoraan yhdistää Nälkäpeleihin (kokoelman nimikin on oikeastaan Colours from the Capitol)


Tämä hempeä lakka on mielestäni kuin ilmetty Primrose, eli Katnissin sisko.


Näihin kynsiin laitoin kaksi kerrosta Primrose Dress Me Up -lakkaa, ja sen päälle leimasin uskollisella Orlyllani (Country Club Khaki), Konadin laatasta m73 kukkasia (koska Primrose =Esikko, ja kaipasin jotain koristelua).

 


Pidän tästä lakasta, koska se on sopivan hillitty väri. Kuvailisin väriä tummahkoksi vanhaksi roosaksi, tai jotain sinne päin... Jotenkin tämä tuntuu myös aikuismaiselta Joku voisi sanoa, että lakka on tylsäkin, mutta minulla ei ole muuta vastaava väriä, joten se on juuri passeli :).




Vielä loppuun salamalla otettu kuva, jossa koristelut näkyvät ehkä vähän paremmin.

Nyt on siis virallisesti potkaistu käyntiin Game of Polishin teemaviikko (joka ei tosin kestä viikkoa, vaan pikkasen kauemmin). Muistakaahan kurkkia seuraaviakin postauksia!


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...