lauantai 16. kesäkuuta 2012

Effie Trinket

Tänään onkin vuorossa lakkaus, jossa ei käytetäkkään China Glazen Nälkäpelilakkoja, vaan lakkaus, jollainen nähtiin elokuvassa!

Haymitch Abernathy: He's a career. You know what that is?
Katniss Everdeen:
From district 1.
Haymitch Abernathy:
And 2. They train in a special academy until they're eighteen then they volunteer, by that point, they're pretty lethal.
Effie Trinket:
But they don't receive any special treatment. In fact, they stay in the exact same apartment as you do. And I don't think they let them have dessert, and you can.
-The Hunger Games Movie


Effie Trinkettiä voisi kuvailla Vyöhykkeen 12 tribuuttien manageriksi/pr-ihmiseksi. Sadonkorjuussa, jolloin Effie arpoo tribuutit, oli hänellä tämän tyyppinen manikyyri.



Pohjavärinä on kaksi kerrosta OPIn Dim Sum Plumia ja sen päälle on liukuvärjätty kultaista China Glazen Passionia.  Täältä löytyy hyvä tutorial liukuvärjäykseen.

 Oikea käsi
Ensimmäiseksi liukuvärjäysyritelmäksi, olen varsin tyytyväinen näihin kynsiin. Opin paljon, ja seuraava kerta menee varmaankin paremmin, mutta kyllä katselin näitä kynsiä mielelläni :).

Effien kynnet elokuvassa:
Löysin kuvan täältä, alkuperäinen lähde ei tiedossa.
Loppuun vielä kuvat lakkapulloista:
Passion ja Dim Sum Plum

4 kommenttia:

  1. Ihanat!

    Itse olen kans kokeillut just tätä Effie-mania, mutta mulla oli siinä liian tumma pohja, se ei näyttänyt näin kivalta. Täytyykin ottaa tämä uudestaan omalle to-do-listalle!

    Teidän blogi on muuten inspiroinut mua pohtimaan, että jos toteuttaisin itsekkin kirjojen/tv-sarjojen/leffojen suosikkihahmojeni inspiroimia kynsiä! Nälkäpeli, twilight, true blood, game of thrones, harry potter jne... Olisko hiukan mahtavaa! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me varm,aan tehdään Potter ja Game of Thrones kynsiä, mutta en tiedä, että tuleeko niistä teemaviikkoa. Eli joo, olis mahtavaa!

      Poista
    2. Tee True Blood teemaviikko! aattelin just tällä viikolla kun katoin neljännen kauden päätösjakson, et jotkut True Blood kynnet olis kivat!

      Ja teemaviikot on aina plussaa ;)

      Poista
  2. Pitääkin ottaa tuollainen teemaviikko työn alle! Täytyy laittaa mietintämyssy päähän=)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...