torstai 14. kesäkuuta 2012

Catnip


Katniss :“My  spirit. This is a new thought. I'm not sure exactly what it means, but it suggests I'm a fighter. In a sort of brave way. It's not as if I'm never friendly. Okay, maybe I don't go around loving everybody I meet, maybe my smiles are hard to come by, but i do care for some people.” -The Hunger Games

Tänään vuorossa Fast Track, alkuperäiseltä nimeltään Catnip= Kissanminttu, joka on Myös Nälkäpelien kertojan ja sankarittaren Katnissin lempinimi.

Fast Track -lakassa on beigessä pohjassa kultashimmeriä. Shimmeriä on niin paljon, että lakka näyttää kynsillä kultaiselta, ainoastaan pullossa beige väri tulee esille.

Aluksi ajattelin jättää tämän lakan väliin. Kulta ei kuulu lempiväreihini ja swatcheissa lakka ei näyttänyt erityisen kivalta. Kerran näin kuitenkin jossain internetin syövereissä kuvan, jossa Fast Trackia oltiin laitettu tummemman lakan päälle. Lopputulos näytti todella hyvältä, joten päätin laittaa lakan ostoskoriin.

Aksenttisormess siis kaksi kerrosta Fast Trackia, muissa sormissa kerros Orlyn Country Club Khakia ja sen päällä yksi kerros Fast Trackia.

Lakka levittyi hyvin, ja poistaminenkin sujui ongelmitta. FT ei kuitenkaan noussut lempilakkojen joukkoon, mutta eiköhän tätäkin kuitenkin tule käytettyä.

Takana kurkkii uskollinen Orlyni. Tarvitsen lisää samanlaisia lakkoja elämääni: luotettavia, monipuolisia, tyylikkäitä.

(muuten jos jotakuta ihmetyttää/ärsyttää kun puhumme usein lakkojen alkuperäisistä nimistä, johtuu se siitä, että Tuitun kanssa odotimme kokoelmaa varmaan puoli vuotta kuumeisesti, viimeisen kuukauden aikana taisimme monta kertaa päivässä googlettaa olisiko swatcheja jo tullut. Siksi alkuperäiset nimet ovat pinttyneet mieliimme)

Nälkäpeli viikko jatkuu. Edelliset entryt voi lukea täältä

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...