perjantai 15. kesäkuuta 2012

Girl on fire

“My name is Katniss Everdeen. I am seventeen years old. My home is District 12. I was in the Hunger Games. I escaped. The Capitol hates me........”  - Mockinjay



sisäkuva


Electrify, kaksivärinen glitterlakka, palaa kuten Katniss liekehtivä tyttö. Tämä on varmaan China Glazelta mun toiseksi lemppari glitter heti Lorelei's Tiaran jälkeen. Tämä lakka kuvastaa mun mielestä täydellisesti Katnissin palavia asuja, leiskuvaa luonnetta ja matkijanärhen asemaa. Laitoin Electrifyta kaksi kerrosta ja joihinkin sormiin kolme. Kuivaa tosi nopeasti. Paksu päällyslakka kerros päälle, niin röpelöt peittyy helposti. Tykkään paljon tällasista isoglitterisistä lakoista.

Citymarketissa näin tänään Sally Hansenin glitter lakkoja, joissa on mm. dupe ChG Lorelei's Tiarasta ja OPIn Gone Gonzosta. Upean näköisiä ne muutkin esim. kulta ja violetti glitter.


ulkokuva

“Fire is catching! And if we burn, you burn with us!” - Mockingjay

Mimosa ehdotti mulle koristeluiksi mustia liekkejä. Se on niin nähty, että Electrifyta käytetään liekkeinä mustalla pohjalla. No tämmöset sain aikaan Kiss mustalla nail art -lakalla. Aluksi ajattelin jäljitellä perustapaa tehdä liekkejä, mutta sitten päätin tehdä melko random viivoja. Tykkään kyllä kovasti tästä tyylistä.





“I am not pretty. I am not beautiful. I am as radiant as the sun.” - The Hunger Games

Kynnet toisin päin (musta ylhäällä) näyttää siltä, että Electrify olisi liekkeinä. Eli tein vahingossa kaksoisliekkikynnet!

Käyttämäni lakat:
- OPI Orginal Nail Envy
- China Glaze Electrify
- Kiss nail art musta
- Orly Glosser



Lakan poistaminen oli ihan horroria. Glitter on niin isoa, että ilman foliotekniikkaa multa olisi loppunut vanut ja kestänyt ainakin tunti. On se sen arvoista!


“The bird, the pin, the song, the berries, the watch, the cracker, the dress that burst into flames. I am the mockingjay. The one that survived despite the Capitol's plans. The symbol of the rebellion.”  - Catching Fire

5 kommenttia:

  1. Ensimmäistä kertaa vierailulla teidän blogissanne ja ihastuin ihan täysin <3 Ja liityin heti lukijaksenne=)

    Hunger Games on muuten ihana <3

    Teille on pieni tunnustus osoitteessa: http://la-la-nails.blogspot.fi/ =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! <3 Toivottavasti meillä on vielä jotain kivaa tarjottavaa sulle jatkossa:)

      Kiitos tunnustuksesta! Saadaan varmaan vasta ensi viikolla tehtyä asiasta postaus. Ei me unohdeta! :)

      Poista
  2. Oiii, onpas ihanat! Tosi nätit ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ihan on kyllä ton nätin lakan ansiosta. Täytyy vielä harjotella noiden koristelulakkojen sujuvampaa käyttöä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...