tiistai 1. toukokuuta 2012

Tervetuloa Tuitun ja Mimosan kynsiblogiin!


Mimosan ja Tuitun vappukynnet
Hei kaikille!

Olet internetin ihmemaailmasta löytänyt Mimosan ja Tuitun, kahden intohimoisen kynsilakkaharrastajan, blogin. Minä olen Tuittu ja seuraavaksi kerron vähän ystävästäni Mimosasta.

Tutustuimme Mimosan kanssa syksyllä 2010, kun aloitimme samaan aikaan uudessa koulussa. Kuuluimme samaan ryhmään ja löysimme pian yhteisen sävelen. Pikkuhiljaa oppitunnit kuluivat kynsiblogeja lukiessa. Teimme jopa esitelmän OPIsta ja möläytimme Suzin (Weiss-Fischmann, OPIn keulakuva) olevan idolimme. Mimosa on mahtava persoona. Hän aina nauraa mulle, koska sorrun aina ostamaan itselleni kaikkea kivaa. Loppujen lopuksi Mimosa on paljon pahempi. Hän heräsi keskellä yötä tilatakseen sairaan kalliin Anne-lakan, sen nimen takia. Kaikkein suurinta juhlaa Mimosalle on joulu ja kuninkaalliset häät. Kuninkaalliset vauvat on myös aika in. Meillä on myös muita yhteisiä kiinnostuksen kohteita, kuten Nomination, Kalevala Korut sekä Potterit, Nälkäpeli-trilogia, ja Game of Thrones. Mä tartutin Mimosalle Nälkäpelin. Hän tartutti mulle Game of Thronesin.




Ilman Tuittua en olisi ikinä hullaantunut näin pahasti kynsilakkoihin, enkä olisi ikinä saanut niin laajaa (ja lukumäärältään suurta) kokoelmaa kuin mitä kokoelmani nyt on. Tuittu on opettanut minulle, kuinka on ok käyttää rahojaan johonkin kivaan, vaikka se olisi hintavaa (Itselleni muodistuu joskus ostoblokkeja). Aina löytyy syy ostaa jotain, oli se sitten joku palkinto jostain, tai etukäteissyntymäpäivä-/joululahja itselleen. Joskus joku asia on vain ostettava. Piste. Ja silloin se ostetaan.  En ikinä unohda Tuitun lausahdusta, kun keskustelimme hintavista laukuista, ja erityisesti Chanelin 2.55 laukusta (hinta taitaa huidella siinä 2000€ paikkeilla) ”Jos mä saisin tietää, että kuolisin viikon kuluttua, niin ostaisin heti Chanelin laukun. Jäisipähän mustakin jälkeen jotain järkevää.”

On Tuitussa paljon muutakin kuin shoppailu (vaikka edellisen kappaleen perusteella sitä ei välttämättä uskoisi). Yhdessä voimme fanittaa niin Disney-leffoja kuin eeppisia fantasiasarjojakin, joille muut vain pyörittelevät silmiään. Ja kun hän innostuu jostain, se on menoa. Fanitus tapahtuu aina täysillä.
Hänellä on myös mahtava tyylitaju, päästä –sormenkynsien kautta- varpaisiin.Vaikka olemmekin tunteneet vasta alle kaksi vuotta, on Tuittu yksi parhaimpia ystäviäni. 

Tervetuloa tutustumaan meidän ajatuksiimme ja kokemuksiimme kynsilakoista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...