maanantai 28. toukokuuta 2012

Kimallusta


Koska Tuitulla oli syntymäpäivänään glitterpommi Happy Birthdayta, halusin itsekin jotain kimaltelevaa. Päädyinkin kokeilemaan China Glazen Kinetic Candya ja sen päälle Technoa.  Molemmat lakat kuuluvat China Glazen tämän kevään kokoelmaan Elektropop. ( Techno uudelleenjulkaistiin tämän kokoelman yhteydessä)




Kinetic Candy näyttää ensisilmäykseltä vaaleansiniseltä lakalta, mutta esimerkiksi auringonvalo sää näkyviin lakan vihertävät sävyt. Erityisesti aurinkolasien läpi lakka näyttää melkeinpä mintunvihreältä.

 Technossa on kuusikulmaisia ja pienempiä pyöreitä  hologlittereitä.  Ne kimaltelevat ihanasti auringossa.

Tämä lakkaus oli kynsilläni kolmisen päivää. Syystä että lakkasin Kinetic Candyn kiireessä, jonka takia tuli paksuja kerroksia ja kuplia (tosin onnistun saamaan kuplia ohuillakin kerroksilla -.-’), ja märkä lakka sai pahoja kolhuja kun minun täytyi juosta bussille. Päätin korjata tilannetta laittamalla päälle Technoa, joka pelastikin KC:n. Mutta Technon mukana tuli paksuhko kerros väritöntä lakkaa, ja lakkaus alkoi parin päivän päästä halkeilla. 

Tykkäsin kuitenkin näistä kynsistä paljon, koska niistä tuli mieleen ihana kimeltävä meri. Olenkin viimeaikoina yllätyksekseni huomannut sinisten ja turkoosien lakkojen vetävän minua puoleensa. 

Eli kaikki ihanat Välimerelliset sävyt.

Malta

5 kommenttia:

  1. Niin ihana! Sun takia mäkin tilasin Kinetic candyn:D Se on eilen postitettu, jee!

    VastaaPoista
  2. oi tuo techno ois ihana! :)

    http://my-little-addictions.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Techno on kyllä tosi nätti. Ja muhun aina uppoaa hologlitterit (ostin jo varmuuden vuoksi varapullon Technoa itselleni) :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...