torstai 17. toukokuuta 2012

Laventelia


Hyvää helatorstaita! (voikohan noin edes sanoa? No hyvää vapaapäivää kuitenkin :) )

Tällä hetkellä kynsiäni koristaa OPIn Rumple’s Wiggin’, joka kuuluu OPIn Shrek -kokoelmaan vuodelta 2010. Tilasin lakan viime vuonna samassa epäonnisessa tilauksessa, missä oli edellisessä postauksessani mainitsemani  OPIn I Lily Love You. RW on kauniin vaalean laventelin värinen creme-lakka.




Laiton lakkaa kolme kerrosta, saadakseni täysin tasaisen lopputuloksen, mutta huolellisempi lakkaaja pärjää kahdella. Koska halusin lisätä vielä jotain helppoa ja koristeellista, töpöttelin kynnen juureen(?) Wet n Wildin Sparked-glitter lakkaa. Siinä on pieniä vaaleanpunaisia ja hopeisia glittereitä. Yksinkertaista, mutta kaunista (ainakin omasta mielestäni). 

Käytetyt lakat 
-Aluslakka Trindin Base Coat
-OPI: Rumple's Wiggin'
-Wet n Wild: Sparked
- Päällyslakka Mavala Colorfix

Suuri heikkouteni on kaikki tämän värisen laventeliset tai vaalean liilat lakat.  Omistan varmaan viisi lähes identtisen sävyistä lakkaa tästä väriperheestä. Jotenkin ne vain aina kutsuvat minua ja päätyvät saman tien ostoskoriin :).

1 kommentti:

  1. Oih! Rumple's wiggin on niin kaunis. Tekis vähän mieli itsekin:D Hauskaa, että kokeilit laittaa glitterin "juureen" etkä kärkiin. Love it<3 Tosi hienostuneen näköset.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...