maanantai 7. toukokuuta 2012

Kerro kerro kuvastin


Kävimme Mimosan kanssa katsomassa uuden Lumikki-elokuvan, Kerro kerro kuvastin. Inspiroiduin siis Lumikista. Olin nähnyt ihanat omena -kynnet jossain internetin syövereissä ja ajattelin tehdä helpot ja nopeat omenat. Pidin kovasti tästä manikyyristä, vaikka toteutus ei ollut niin upea, kuin kuvittelin.


Smarties Lumikki

Aluslakkana käytin Butter Londonin nail foundation -lakkaa. Se on uskomaton! Peittää kynnen virheet samoin kuin meikkivoide kasvojen epätasaisuudet. Kuivuessaan nail foundation jää mattapintaiseksi. Värilakkana käytin koko kynnelle Essien Allurea. Innostuimme Mimosan kanssa lakasta vuosi sitten, kun Kate Middleton käytti sitä häissään. Allure on yksi kauneimmista lakoistani, mutta en kestä sitä. Mun pitää laittaa sitä noin neljä kerrosta että siitä tulee tasaisen kauniin läpikuultavan valkoinen. Mutta sitten se ei kuivu. Olen monesti onnistunut levittämään leimailut tämän päällä, kun lakka ei ollutkaan kuiva. Aion korvata Alluren OPIn Don't touch my tutulla heti kun saan lakan tilattua.

Omenat tein käsivaraisesti Isadoran Summer red -minilakalla ja OPIn Lady in Blackilla. Lehdet on tehty kastamalla appelsiinipuutikkua OPIn Jade is the new blackissa. Vastaavasti omenan kannat China Glazen Foie grasilla. Heijastukseen käytin Isadoran Plain white -lakkaa ja päällyslakkana minulla on Seche vite.



Hieman vapisevat kärjet

  
Ajattelin, etten osaisi tehdä oikeaan käteen omenoita, vaan tein saman väriset ranskalaiset kärjet kuin vasemman kädet omenat. Peukaloon leimasin konadilla omenan. Leimauslakkoina käytin Konadin punaista ja Jade is the new blackia.Pikkurillin kärki levisi ja sain kuin sainkin taiteiltua sen peittämiseksi jonkinmoisen omenan. Mun mielestä nudekynnet punaisilla ja mustilla kärjillä on yllättävän kivan näköisiä.



  • Aluslakka: Butter London nail foundation
  • Essie: Allure
  • OPI: Jade is the new black
  • OPI: Lady in black
  • China Glaze: Foie gras
  • Isadora: Summer red
  • Isadora: Plain white
  • Konad lakka punainen
  • Konad laatta m55
  • Päälyslakka: Seche vite

Kerro kerro kuvastin - elokuva oli aika naiivi, selvästi lastenelokuva. Siinä oli muutamia ihan onnistuneita kohtauksia ja ideoita. Luulen, että pidän enemmän ensi kuussa ilmestyvästä Lumikki ja metsästäjä -elokuvasta. Ehkä teen sitten paremmat Lumikki -kynnet.


3 kommenttia:

  1. teidän blogia ei voi seurata tai siis liittyä lukijaksi o.O Missään ei ole sitä Google Friend Connecter juttua, mistä voisi klikata itsensä julkiseksi lukijaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huomautuksesta ja kiinnostuksesta! Pikkuhiljaa hyvä tulee!

      Poista
  2. Hups! Näin siinä käy kun on vasta-alkajia oman sivun ylläpitämisessä :P. Nyt pitäis löytyä muutama namikka (jotka hätäpäissäni löysin), toivonmukaan ne toimivat.

    Täytyy jatkaa huomenna paremmalla ajalla asian tutkimista. Kiitos kun huomautit :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...