sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäiväspesiaali: Valkovuokkoja ja lumpeenkukkia


Aurinkoista ja ihanaa Äitienpäivää! Tällä kertaa esittelen Diorin Waterlily -tuoksulakan. Se on Diorin tämän kevään Garden party -kokoelmasta. Waterlily on suloisen vaaleanvihreä lakka, melkein huomaamattomalla microshimmerillä. Kuivuessaan Waterlily tuoksuu ruusulta ja lakan päälle voi laittaa päällyslakkaa ilman, että tuoksu katoaa. Aika lähelle nenää saa laittaa kynnet ennen kuin tuoksun haistaa. Eikä niistä ruuusuista saa kahta päivää pidempää nauttia. Väri toisaalta on niin kaunis, ettei se haittaa. Koostumukseltaan lakka on aika paksua, mutta silti ihan helposti levittyvää. Sivellin on vaan tosi outo ja epäkäytännöllinen.

Outo leveä...
mutta littana sivellin.


Tällä kertaa olen leimannut Waterlilyn päälle sekä omat kynteni että kunniavieraani, äitini kynnet. Kummallakin meillä on kaksi kerrosta Waterlilya ja leimailut konadin valkoisella. Itselleni tein konad- laatasta m66 lumpeenkukkia. Kynnen sivuun laitoin leimauksienkin päälle raidan A-Englandin kauniisti kimmeltävällä Morgan Le Faylla. 



Äitini kynsiin inspiroiduin valkovuokoista. Leimasin kukat konad laatasta m57. Mun mielestä kokonaisuus muistuttaa paljonkin 
valkovuokkoja.

Ilman kuvioita ja päällyslakkaa



Ensi viikon vietän lomaillen Lontoossa. Toivottavasti Mimosa postaa sinä aikana. 


1 kommentti:

  1. Tajusin, että mulla ei ole vielä yhtäkään tuoksulakkaa! Pitäisiköhän asia kenties korjata lähitulevaisuudessa? Ihanat kynnet teillä molemmilla :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...