tiistai 2. heinäkuuta 2013

Magazine Cover Mouse

Minäkin kuulun siihen joukkoon, joka aluksi ei ollut kiinnostunut ollenkaan "hiekkalakkoista". Mun mielestä ne oli mielenkiintoisia, mutta mattaglittereitä? Mitä ihmeen järkeä siinä on? Ja kuitenkin tosi vaikeaa poistaa kynneltä. Mutta niin se mieli muuttuu, kun löytää itselleen mieluisan sävyn. Ihastelin Mimosan kynsillä Bond Girls kokoelman Tiffany Casea. Rohkaistuin sitten tilaamaan koko Couture de Minnie -kokoelman. 

Magazine Cover Mouse (mieletön nimi!) on mansikan punainen hiekkalakka. Se on enimmäkseen mattaisen sävyinen, mutta sieltä täältä pilkottaa kimaltavia glittereitä. Ihanan kolmiulotteinen vaikutelma. Lakka kuivui hitaammin kuin olisin halunnut, mutta ei se mikään mahdoton ollut. Kynsillä on kaksi kerrosta Cover Mousea. Kärkiin laitoin sipaisut Seche viten pikakuivattavaa. Kiinnosti nähdä miten päällyslakka muuttaa lookia. Lakasta tuli hyvin tasainen ja kimalteleva. Tykkään tuosta yhdistelmästä, että on samaan aikaan mattaa ja kimalletta. Hiekkalakat sopivat varmasti perinteisiä glittereitä paremmin vähän kypsenpään makuun. 






Plussana vielä se, että lakka oli todella helppo poistaa kynsiltä. Helpompi kuin useimmat shimmerlakat ja varsinkin glitterit.


Käyttämäni lakat:
- Orly Bonder
- OPI Magazine Cover Mouse
- Seche vite


4 kommenttia:

  1. Hauskat nuo kärjet! Lakan ilme muuttuu ihan täysin kun laittaa päällyslakkaa. Harmi vain että näihin hiekkalakkoihin joutuu laittamaan monta kerrosta päällyslakkaa, että saa sileän pinnan. Mutta on tuo Magazine Cover Mouse kyllä iiiiihana. *huokaus*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pidän kontrastien yhdistelystä, kiiltävää ja mattaa. Onneksi pidän Cover Mousesta hyvin paljon noin mattaisena, ettei tarvitse tuhlata sitä päällyslakkaa. :)

      Poista
  2. Minä kuvittelin myös, että tekstuureja on vaikea poistaa kynneltä mutta yllättävän helposti se kävi:) Etenkin Kikojen kohdalla, jotka ovat olleet parhaimpia testaamistani. Tän lakan väri on kyllä sulaa rakkautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä väri on kyllä niin ihana! Aluksi en millään uskaltanut ostaa tätä,mutta ajattelin, että kauniilla punaisella on helppo aloittaa. Kyllä nämä kynsilakkamuodit ovat hauskoja. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...