perjantai 28. kesäkuuta 2013

Maximillian strasse ME!*

*Strassita MINUT Maximillian! (näin vapaasti väännettynä)

Ja kyllähän Maximillian strassitti. Vihdoinkin sain siis haltuuni Essien kevät/kesäkokoelmaan kuuluvan lakan Maximillian Strasse Herin, jota olin himoinnut jo ikuisuuden. Tämä ihana "epäväri" on luonnossa kynsilläni harmaansinertävä, mutta oman tietokoneen näytöllä kuvassa se näyttää kyllä vähän vihertävältäkin.



Koristeluina kunnon strassipläjäykset. Olen tosi pitkään halunnut oikein kuorruttaa lakkauksen erilaisilla strasseilla (harakkaluonne kun olen), mutten ole ikinä raaskinut. Nyt siihen onneksi tuli tilaisuus.

 Ensinnäkin lakan nimihän huutaa strasseja (Ilmeisesti lakka saannut nimensä Munchenilaisen ostoskadun Maximilianstrßen mukaan, mutta siis kuitenkin).

Toisekseen Tuittu täytti tässä taas vuosia ja hänen synttärijuhlallisuuksia varten  täytyi tietysti tehdä jotain erityistä.

Pohjalla kaksi kerrosta Maximillian Strasse Her:ia ja sitten noin kolmen vartin uurastuksen ja kärsivällisyyksiä koettelevan työn tulokset. Eli kirkkaita ja vaaleansinisiä strasseja (tosin yksi turkoosi oli eksynyt väärään paikkaan ja päätyi etusormeen) ja niiden välissä kultaisia mikrohelmiä. Aina kun olin kynnen saanut valmiiksi kuorrutin strassit kirkkalla INM päällyslakalla ja ihan lopuksi kunnon uittamiset Seche Vitessä.

Kynnet kesti muuten tosi hyvin. Pidin niitä kahdeksan tai yhdeksän päivää, ja lähes täydellisiltä näyttivät poistaessa. Päällyslakkakerroksilla oli varmaan osuutta asiaan :).

4 kommenttia:

  1. En välilä itse lakan väristä juurikaan, mutta aivan ihanat koristelut oot tehny. <3 Kokonaisuutena upeat kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen kyllä tosi tyytyväinen koristeluihin :)

      Poista
  2. Siis niinhän tuo lakka näyttää huutavan strasseja, oikein hieno yhdistelmä ja ihanat kynnet! :) Tykkään.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...