torstai 25. heinäkuuta 2013

No More Waity, Here Comes The Baby!

Maanantaina päättyi vauvan odotus ja Cambridgen herttuparille, Williamille ja Catherinelle, syntyi poika! Tiistaina päättyi odotus vauvan näkemisestä ja keskiviikkona päättyi odotus tulevan monarkin nimestä: Cambridgen prinssi George Alexander Louis

Ja prinssin syntymän kunniaksi teemaan sopivat kynnet!




Butter Londonin No More Waity, Katie sopi mielestäni loistavasti, sillä Katen odotus loppui maanantaina. Alunperin lakka julkaistiin juhlistamaan  Williamin ja Katen kihlausta. Epäröin pitkään ostanko lakan vai en (mahtava nimi! mutta vähän epämääräisen näköinen..), mutta ostin sen lopulta alennuksella ja nyt sen vihdoin päästyä kynsille ei kyllä kaduta.



No More Waity Katie on tässä Rescue Beauty Loungen Catherine H:n päällä (sopivasti toinenkin teemaan sopiva lakka oli jo valmiiksi kynsillä)


Nimettömissä on toisessa kruunu ja toisessa mielestäni ilmiselvä kuningatar Elizabeth II:n kuva. Kruununperimysjärjestyshän on tällä hetkellä seuraava: Elizabethin jälkeen Charles, jonka jälkeen William ja sen jälkeen George.


Käytetyt lakat

  • Rescue Beauty Lounge: Catherine H (pohjalla)
  • Butter London:  No More Waity, Katie
  • Water Decaleja

2 kommenttia:

  1. No olipas nokkelan ajankohtainen lakkavalinta. ;) Mustakin on ollu mukava seurailla William & Kate uutisia, ja prinssin syntymä oli tietenkin hieno uutinen!

    VastaaPoista
  2. Olen erityisen tyytyväinen nokkeluudestani :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...