maanantai 21. tammikuuta 2013

Uusi sininen vuosi

Uutena vuonna en viitsinyt tehdä liian ihmeellisiä kynsiä. Juhlistin vuoden vaihtumista nimittäin poikaystäväni ja hänen vanhempiensa kanssa ihan kotosalla. Halusin käyttää Orlyn Angel Eyes glitter-lakkaa, ja sen alle luonnollisestikin sopi täydellisesti China Glazen Blue Years Eve.

Blue Years Eve on peittävä kevyesti violettiin taittava tummansininen shimmerlakka. Angel Eyes on puolestaan aika heikosti peittävä ja hieman vihreämmän sininen. Seassa on suurempia hologlittereitä. Olisin kaivannut luonnonvaloa kuvaamiseen, mutta oli pilvistä. Sisäoloissa tämän lakan kuvaaminen minun taidoillani oli missio almost impossible. Näistä kuvista saa ainakin käsityksen...



Iloksenne voin ilmoittaa, että kynsimasennukseni on parantunut ja olen jo tehnyt ihan kivat kynnet. Kynsinauhat ovat paremmat, mutta vielä talvi tuntuu käsissä. Luvassa siis uudempiakin kuvia. ( Tai no, on mulla julkaisematta sellasiakin kuvia, joissa näkyy taustalla vihreää ruohoa...)

Käyttämäni lakat:
- Orly Nail Armor
- China Glaze Blue Years Eve
- Orly Angel Eyes
- Seche vite

2 kommenttia:

  1. Heips, kommentoin nyt ilmeisesti Tuitun postaukseen: haastoin teidät blogissani - molemmat voivat vastata haasteen erikseenkin, jos innostaa! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...