lauantai 26. tammikuuta 2013

Mother Gothel x2

Mother Gothel on siis hahmo Disneyn Tangled (Kaksin karkuteillä) -elokuvasta, joka kertoo Tähkäpäästä. Gothel on siepannut Tähkäpään tämän ollessa nuori ja esiintyy hänen äitinään. Gothel on aivan mahtava kieroutunut hahmo 

Mother Gothel: Look in that mirror. I see a strong, confident, beautiful young lady

[Rapunzel smiles
Mother Gothel: Oh look, you're here too. 



Disney julkaisi viime syksynä Disney Villains Designer Collectionin, josta ostin kaikki lakat ja Mother Gothel -muistikirjan.


Mother Gothel-lakka on koostumukseltaan aika "ohut", joten sen levittämisessä saa olla huolellinen tai muuten tulee raitoja. Ja jotta ne saisi pois, täytyy laittaa helposti turhankin monta ja paksua kerrosta, jolloin punainen sävy katoaa ja lopputulos on tummempi versio, kuten yllä olevassa kuvassa.

Leimasin kynnet China Glazen Passionilla Bundle Monsterin laatalla BM-314.

Halusin saada enemmän punaista näkyviin, joten lakkasin kynnet uudestaan:


Inspiraationa toimi muistivihkon kannen Gothelin puku, jossa punaisen sävyt kauniisti vaihtelevat. Laitoin siis kerroksia ohuemmin, yrittäen saada samanlaisen "epätasaisen" vaikutelman kuin Gothelin mekossa.


Lopputulos ei ihan vastannut suunnitelmia, mutta lakan punaisuus näkyy nyt paremmin. Leimasin taas CGn Passionilla ja kuvio on Konadin laatasta m40

Jossain välissä täytyy vielä tehdä Tähkäpää-kynnet, koska Tangled on kyllä yksi lempileffoistani :) (englanninkielinen versio siis, en vain kestä dupatussa versiossa Lauri Tähkää, joka ääninäyttelee Flynn Rideria...)


4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...