maanantai 26. marraskuuta 2012

Viimeisimmät ostokseni

Moikku moi!

Toivottavasti piditte 31 päivän haasteen toisesta osiosta. Kolmas osio, päivät 21-31, tulee sitten joulun jälkeen. Kohta alkaakin joulukuu ja tässä blogissa tulee takuulla näkymään paljon joulukynsiä. Sitä varten olen varautunut parilla uudella lakalla...


Nail Suppliesilta tilasin itselleni OPIn Skyfall -kokoelman magneettilakan, Is That Silva? sekä China Glazen tämän vuoden Holiday Joy joulukokoelmasta Pizzazz.

Kävin vähän aikaa sitten Tallinnan Stockalla. Siellä Orlyt ovat vain 8 euroa (Suomessa 19,90), niin en voinut vastustaa Orlyn Angel Eyes -lakkaa. Mimosa puolestaan kävi Tukholmassa ja hankki mulle kaksi Deborah Lippmannin lakkaa, Cleopatra In New York ja Lady Sings The Blues. IsaDoran uusissa lakoissa on melkein dupe Lady Sing The Bluesille, nimittäin Polar nights.

Beautybaysta puolestaan tilasin Nail Incin lakkoja. Mulla on niin suunnaton ikävä Lontooseen, että näin siitä viime yönä unta. Nyt Baker Street lakka vie taas mun ajatukset upeaan kaupunkiin. Ostin myös Graffiri -kokoelmasta Brick Lanen ja Sprinkles -kokoelmasta Pudding Lanen. Samaan tilaukseen mahdutin myös Deborah Lippmannin Let's Go Crazyn.

Is That Silva? Pizzazz, Cleopatra In New York, Lady Sings The Blues ja Angel Eyes

Let's Go Crazy, Brick Lane, Pudding Lane ja Baker Street

Tämän super ihanan lakan ostin Helsingin Stockmannilta. Worth every penny.



Vielä kuvat uusista lakoista kynsitikuilla:
Pizzazz

Cleopatra In New York

Lady Sings The Blues

Let's Go Crazy
Baker Street

Brick Lane

Pudding Lane

Is That Silva?

Angel Eyes

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...