perjantai 2. marraskuuta 2012

Halloween: Kurpitsat

Joo, ne on kurpitsoja, ei omenia tai ilotulituksia :D


Nyt on mun vuoro näyttää omat kurpitsakynteni (Tuitun kurpitsat löydät täältä).

Kuva on ihanan epätarkka ja tärähtänyt, mutta näillä mennään, koska tässä on mun tämän vuoden ainoat halloween-kynnet ( :( ). En vain ole ehtinyt tekemään mitään muuta. No onneksi kohta tulee joulu ja sitten voi tehdä joulukynsiä sydämen kyllyydestä :D

Näissä on siis ajatuksena  ruffian manikyyri, jossa kynnen tyveen tulee eri värillä kuun sirpin muotoinen alue. Itse en ole ikinä oikein ymmärtänyt tätä villitystä, mutta täytyi nyt tätäkin kokeilla.

Lakkasin siis kynnet ensin mustalla OPI:n Lady in Black -lakalla.
Sen jälkeen tein vapaalla kädellä kurpitsan muodon China Glazen Papaya Punchilla (oranssi lakka). Näin jälkeenpäin ajatellen olisi pitänyt heti matkia enemmän kurpitsan muotoa, eikä pyrkiä niin symmetriseen ympyrä-muotoon.

Tämän jälkeen töpöttelin Flormarin JG453-lakalla tummemman oranssin varjostuksen. Tämän jälkeen tartuin uskolliseen Maybellinen Urban lemoniin, eli kelttuun, ja sillä ja nail art -siveltimellä tein "viivat" kurpitsaan. Viimeiseksi tein vihreät kurpitsankannat Mavalan Pistachiota.

Käytetyt lakat:
-OPI: Lady in Black
-CG: Papaya Punch
-Flormar: JG453
-Maybelline: Urban lemon
Mavala: Pistachio
 
Samalla idealla saisi kyllä tehtyä tosi kivat jouluomena-kynnet... hmmm....

2 kommenttia:

  1. Nätit on! Mä kyllä ensin katoin et nää on saanut inspiraation jaffa-kuosista, mutta kyllä nuo kurpitsanakin menee:) Itse en kyllä pystyis noin siistiä jälkeä tuottamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä saiskin kesällä tosi kivat appelsiinikynnet! Monikäyttöinen idea, harmi vaan että alkuperäisidea (=kurpitsat) ei ihan onnistunu XD

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...