lauantai 17. marraskuuta 2012

13. Päivä: Eläinkuosi

Tuitun kynnet:


Olen odottanut syksyä kuin kuuta nousevaa, jotta voisin käyttää kaikkia ihania syksyisen värisiä lakkoja. Tähän manikyyriin sain yhdistettyä kolme upeaa a englandin hololakkaa ja eläinkuosin. Otin hyvin radikaalin kannan tähän, minähän en tee leopardikynsiä (rakastan kyllä kyseistä kuosia, mutta se on niin ennalta arvattava). Käytin Bundle monsterin laattaa ja leimasin a englandin Sain George lakalla Dragonin päälle suomut. Dotting toolilla lisäsin pisteitä Bridal veililla.


Voi että miten upeasti kynnet kimalsivatkaan!




Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- a england Dragon
- a england Saint George
- a england Bridal veil
- Seche vite 

 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mimosan kynnet:

Auts, kun otin nämä kuvat huonoilla kameran asuetuksilla + huonossa valossa.


Inspiroiduin näihin kynsiin lumileopardin turkista, halusin jotenkin laittaa sen ihanan "muhkeuden" ja runsauden manikyyriin. Kokeilinkin ensimmäistä kertaa elmukelmu-tekniikkaa, mutta tein sen vähän eri tavalla. Ensin lakkasin kynnet OPIn Skull and Glossbonesilla. Sitten laitoin rypistettyyn elmukelmun palaseen OPIn French Quarter for Your Thoughts.ia ja tuputtelin ylimääräisen värin paperinpalaseen. Sitten taputtelin kelmulla kynteen kuvioita. Näin ei tarvitse murehtia siitä, että märkä tuputtelulakka kostuttaa aluslakan, ja vie sen mennessään niin että kynsiin tulee kaljuja laikkuja.

Tämän vaiheen jälkeen  peitin puolet kynsistä teipillä, ja kynsien kärkeen leimasin Konadin laatalla m57 leopardin kuviot. Sitten vielä vinottainen valkoinen viiva Kissin nail art-linerilla ja Valmista!

2 kommenttia:

  1. Uuh, tuo käärmekuosi on kyllä tosi onnistunut! ♥ Mimosallakin on kivan omaperäiset kynnet tähän teemaan, monilla on näkynyt niin kauhean tylsästi vaan just jotkut simppelit seeprakynnet tai leopardikynnet - noissa on ihan erilainen ote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kuva on vaan vähän hailakka. a englandin lakkoja on vaikea kuvata:D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...