keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tulikärpäsiä, ei palavia kaasupalloja

Mä avaan vähän mun otsikkoa teille. Ensimmäinen asia, joka mulle tulee mieleen tulikärpäisistä on Leijonakuninkaan mahtava dialogi tähdistä. Timon sanoo niiden olevan tulikärpäsiä, jotka "got stuck up on that big bluish-black thing" . Simballe ne on menneiden aikojen kuninkaita. Ja Pumba tietää niiden olevan palavia kaasupalloja. Tällä kertaa ei kuitenkaan ole kyse palavista kaasupalloista, vaan OPIn Fireflies -lakasta.

Fireflies on läpikuultava duocrome -lakka, joka on välillä vihertävä ja välillä kullankeltainen. Toisinaan kaukaa katsottuna se on kynnen värinen. Valitettavasti mulla on tähän hätään vain surkeat sisällä otetut kuvat. Aluslakkana siis mahtava butter LONDONin Nail Foundation, joka kuivuu mattapintaiseksi ja tasottaa kynnen väriä samalla tavalla kuin meikkivoide tekee kasvoille. Ehdoton ykkönen ranskiksien pariksi. Kärkiin sutasin vapaalla kädellä pari kerrosta  OPIn Pirates of the Caribbean -kokoelman upeaa Mermaid's Tearsia. Ootteko huomannut, että rakastan tota OPIn kokoelmaa yli kaiken? Olen ehkä vähän ylikäyttänyt niitä. Päälle laitoin Firefliesia kerroksen. Ja upeat tuli. Seuraavana päivänä lisäsin nuo strassit nimettömään. Tämä on taas sarjassamme simppelit, mutta hienot. Ranskikset näyttää hyviltä vaikka missä väreissä! Yhdet mun lempparit on tummanpunaisilla kärjillä. Nam!



Aion tehdä tästä lakasta vertailun OPIn Significant Other Colorin kanssa kerrostettuna eri lakkojen päälle. Significant Other Color on vastaavanlainen duocrome, jossa on vihertävän kullan lisäksi selvästi vaaleanpunaista. 


Käyttämäni lakat:
- butter LONDON Nail Foundation
- OPI Mermaid's Tears
- OPI Fireflies
- Orly Glosser



 


Kuka tykkää värikkäistä ranskiksista ja millä väreillä?

6 kommenttia:

  1. On tullut todettua, että ranskiksessa toimii oikeestaan väri kuin väri! Harvemmin tulee tehtyä perus valkoisilla kärjillä olevaa, kun kirkkaammat on jotenkin aina kivemmat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tai jos tekee valkoiset kärjet, niin sitten lisää jotain glitteriä tai kuvioita.

      Poista
  2. Nätit! kivan lisän antaa tuo kultaisuus.

    Ranskis on musta nätti ihan perinteisenäkin, mutta erityisesti tummilla väreillä tehdyt ranskikset on musta jotenkin kiehtovie, en tiedä miksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!

      Musta ja kirkkaanpunainen kärki ovat mun mielestä tosi upeita!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...