perjantai 3. elokuuta 2012

Citius, altius, fortius

Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin
Viime launatainahan alkoivat Lontoon kesäolympialaiset ja kahden urheiluntäyteisen viikon kunniaksi oli minun tehtävä teemaan sopivat kynnet.



Näin kerran kuvan ranskalaisesta manikyyristä, jossa oli kärjet tehty eri väreillä. Sen ja olympiarenkaiden innoittamana tein nämä Olympia-kynnet.

Pohjaväri on OPIn Barre My Soul. Kärjet tein nail-art siveltimellä ja käytin seuraavia lakkoja:
-China Glaze: First Mate (sininen)
-Maybelline: Urban Lemon (keltainen)
-China Glaze: Poinsettia (punainen)
-China Glaze: Holly-Day (vihreä)
-OPI: Lady in Black (musta)

Periaatteessa värien kynsien kärjessä tulisi mennä: sininen, keltainen, musta, vihreä ja punainen. Halusin kuitenkin enemmän väriä, joten laitoin keskisormen punaisella mustan sijaan.
Kuva otettu toisena päivänä, kynsien kärsittyä jo aika paljon

Aksenttisormeen en jaksanut alkaa vääntämään Olympiarenkaita, joten käytin sensijaan strasseja! Ja koska en omista mustia strasseja (tilanne täytyy muuttaa piakkoin), maalasin tummansinisen strassin mustalla lakalla :p

En vain ikinä osaa leimata/koristella kynsiä "oikein päin". Teen aina koristelut niin, että kun itse pidän kynsiä suorana kuvio näkyy minulle oikeinpäin. Mutta muille ihmisille se on väärinpäin. Eli niinkuin ylläolevassa kuvassa näkyy, "renkaat" ovat alaspäin. No ei mitään hirveän vakavaa, mutta itseä vähän häiritsee :D

Onko kukaan muu katsonut kisoja? Aika monella urheilijalla on hienot kynnet, jotka sopivat maansa väreihin. Myös erilaiset aksenttisormet ovat tuttuja monille urheilijoille. Tuo vähän lisämaustetta kisoihin, kun voi bongailla hienoja manikyyrejä.

TÄÄLTÄ löytyy katsomisen arvoinen kuvagalleria urheilijoiden kynsistä. Suosittelen.


6 kommenttia:

  1. Noi on niin älyttömän makeet! Mä oon ylpeä susta! Mä en kato kisoja. Koko ajanhan ne on taustalla mutta mutta. Avajaiset katsoin jälkikäteen. Mr. Bean ja Rowling <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D. Mut urheilu on jännittävää! Se on kiva nähdä kun maailmanenätyksiä laitetaan uusikis ja tehdään historiaa! (tosin keksin kyllä muitakin syitä katsoa esim. miesten uinteja :P )

      Poista
  2. Tosi kiva idea tuo, että tekee strasseilla "renkaat". Nämä sinun kynnt ovat parhaat tähän mennessä näkemäni olympia-kynnet. Tälläiset voisin itsellekin kuvitella :)

    VastaaPoista
  3. Mulla olis sulle haaste täällä: http://nailpolishlover1.blogspot.fi/ :) Kivat lakkaukset :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...