perjantai 24. elokuuta 2012

Sydänglitter -vertailu

Moikka!

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sydämeen mahtuu vain yksi ämmä. Pitemmittä puheitta, kaksi sydänglitteriä samassa postauksessa! 

Ensimmäiset kynnet ovat alkukesältä. Kaksi kerrosta OPIn kaunista laventelisen vaaleanpunaista Lucky Lucky Lavenderia. Lakka on kevään 2010 Hong Kong kokoelmasta.  Auringossa lakka on selvästi vaaleanpunainen, mutta varjossa enemmän vaaleanvioletti.

Lucky Lucky Lavender auringossa

LLL varjossa
Sitten sydänglitterin kanssa. Tämä vanhempi OPIn sydänglitter on ystävänpäiväkokoelmasta 2009. Siinä on noiden pienten vaaleanpunaisten sydänten lisäksi hologlitteriä kirkkaassa lakassa. Upea ilmestys. Lakka on vanha, ja ostin sen vähän käytettynä. Kirkas lakka on hieman paksuuntunut, mikä varmaan korjaantuu ohentajalla.


Vaaleanpunainen näyttää kivalta mun mintunvihreän hameen kanssa!

Auringossa

Varjossa
Käyttämäni lakat:
- OPI Orginal Nail Envy
- OPI Lucky Lucky Lavender
- OPI Be Mine, You're Fine!
- Seche vite

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Toinen manikyyri on vähän uudempaa tekoa. Kynsillä OPIn tämän kesän Vintage Minnie Mouse kokoelman upea creme If You Moust You Moust (rakastan tätä nimeä yli kaiken) ja sydänglitter Nothin' Mousie 'Bout It. If You on tosi makea. Peittää täydellisesti kahdella kerroksella, kuivuu nopeasti, oikein unelma creme. Väri on jotain hot pinkin ja vaaleanpunaisen väliltä. Selvästi tummempi suhteessa OPIn Pink Friday, Sparrow Me The Dramaan ja Lucky Lucky Lavenderiin verrattuna, mutta vaaleampi kuin Kiss Me On My Tulips tai La Paz-itivly Hot.

Nothin' Mousie 'Bout It on pikemminkin hippulakka /flakie kuin glitter. Siinä on kirkkaalla pohjalla vaaleanpunaisia hippuja aika paljon (suhteessa Be Minen hologlitteriin) ja sydänglitterit. Tykkään tästä hieman enemmän, mutta uskon, että lakka toimisi paremmin tummemman lakan päällä, josta hiput erottuu. If You Moustin kanssa hiput saa lakan näyttämään mun makuun vain vähän röpelöisiltä.

Auringossa

Varjossa
Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- OPI If You Moust You Moust
- OPI Nothin' Mousie 'Bout It
- Seche vite



4 kommenttia:

  1. Ihania pinkkejä ja sydämiä <3

    Mun on pakko laittaa hankintalistalle tuo If you moust, upea väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa laittaa. se on supersöpö! Edes kynnet blogissa on Papulla on myös upea mani tehty sillä lakalla.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...