maanantai 30. heinäkuuta 2012

Voi kuinka romanttista

Söpö linja jatkuu.


OPIn I'm All Ears on tämän kesän Vintage Minnie Mouse -kokoelmasta. Se on shimmerillä varustettu pinkki jelly-lakka. Huomaatte varmaan, että nail line kuultaa lakan alta. Kesäsin jellyt tai candyt, kuten OPI niitä nimittää, ovat kivoja käyttää. Mulle tulee niistä mieleen mehujää värien ja läpikuultavuuden takia. Harmi, että nyt on ollut niin huono sää, etten saanut aurinkoista kuvaa, mutta näistä huomaa shimmerin hyvin. Ja lakan kiiltävyyden. Huomaa heijastuvat puut lakan pinnasta. Lakkaa on kaksi kerrosta.



Koristeluiksi halusin jotain pientä, mutta suloista. Siispä leimasin Konadin valkoisella (taas,  te ajattelette) OB Nails CK-07 laatasta Aristokattien Marien. Eikö olekin ehkä yksi maailman ihanimmista laatta-kuvioista. Löysin tämän Cesarsshopin avoimilla päivillä ja suunnittelin tilaavani kyseisen laatan myöhemmin. Mutta niitähän ei ollutkaan nettikaupassa. Otin heti yhteyttä asiasta ja sainkin sitten ostettua viimeisen kappaleen. Laatassa on monta samaa kuviota kuin Konadeissa ja Bundleissa. Mutta pari korvaamattoman ihanaa kissa-kuvaa oli pakko saada.






Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- OPI I'm All Ears
- Konad valkoinen
- Seche vite


Asiasta kukkakeppiin, onko kukaan muu ihastellut ja ostanut Isadoran uusia magneettilakkoja? Itse saalistin Northern light - lakan Stockalta 8,90. Aika kilpailukykyinen hinta magneettilakalle verrattuna muihin kilpailijoihin. Northern light on tummanharmaa pinkillä ja vihreällä shimmerillä.


20 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Tosi söpö kissakuvio :) Sulla on muuten tosi pitkät kynsipedit, vaikka valkoista osaa ei ole kovin paljoa, niin kynnet ovat silti pitkät! Olen niin kateellinen, omani eivät onneksi ole ihan siitä lyhimmästä päästä, mutta eivät pitkästäkään :D Ja meni taas vähän ohi aiheen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D On pitkät. Mutta mun kynnet on myös hankalan kapeat ja jyrkän kaarevat. Monet leimailukuviot leviävät oudosti sen takia ja koko kynnen nail wrapit ei muotoudu kynnen mukaan...

      Poista
  2. kivat kynnet ja kiva tuo kissakuvio(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä, että muutkin tykkää kissasta, sillä näin niin paljon vaivaa sen hankkimiseen:P

      Poista
  3. Tuon laatan eteen minäkin oisin nähnyt vaivaa... =)
    Söpsät kynnet.

    VastaaPoista
  4. tosi ihanat kynnet sulla!!

    ingastina.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Kauniit! Ja voi että tuo on IHANA lakka, iiih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.:) Niin on! Mun mielestä koko kokoelma on tosi onnistunut. Upeat värit (multa jostain syystä on puuttunut punaiset ja vaaleanpunaiset melkein kokonaan) ja ihan paras levittyvyys. Nämäkin oli helppo poistaa, vaikka aluksi vähän epäilin.

      Poista
  6. Ihana Marie ja kauniin värinen lakka! Yksinkertaisen näyttävää:) Mä en voi leimata valkosella, kun stamperini tyyny on valkoinen nii en sais kuitenkaa kuvia kohilleen:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Marie on ihana. Voi ei, voin uskoa, että se on hankalaa. Onneksi mulla on kolme stamperia mistä valita...

      Poista
  7. ihana toi kuva! :D Söpöt todella!

    VastaaPoista
  8. Voih, onpas suloinen Marie <3 Meille tuli viime viikolla kaksi kissanpentua, ja nyt mä näen vaan kissoja joka puolella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanaa! Kissanpennut on maailman söpöimpiä! Mulla on itselläni 16 v kissamummeli:D

      Poista
  9. Uiui, miten ihana Marie-kisuli!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...