tiistai 24. heinäkuuta 2012

Atlantis

Atlantis ja merenalainen maailma toivottavat teidät tervetulleiksi!
Keväällä minua viehättivät hirveästi kaikki Välimeren siniset/turkoosit/vihreät sävyt. Siksi China Glazen Atlantis päätyikin ostoslistalle.

Lakassa on vihreä jellypohja ja siinä uiskentelee pieniä hologlittereitä. Lakka ei ole hirveän peittävä, joten laitoin alle kaksi kerrosta China Glazen Blue Years Eve -lakkaa (ihana sininen glassfleck), ja sen päälle kaksi kerrosta Atlantista.

Kuvaa klikkaamalla saa sen isommaksi ja kuvat hahmottaa paremmin :)


Leimasin kynnet valkoisella konadin lakalla, ja käytin laattoja m16 ja m27. Laatalla m16: leimasin nimettömiin kuplat, ja m27:lla erilaisia kaloja.

 Tykkäsin tosi paljon näistä ja sain jopa ihmisiltä kehuja näistä! Allaolevasta kuvasta näkyy miten ihanasti lakkaa kimmeltää.

Epätarkka kuva
Ja loppuun vielä kuva äitini kynsistä. Hän yllätti minut yhtenä päivänä puhelimessa kertomalla, että oli käynyt lakkavarastoillani ja ottanut sieltä viisi eri lakkaa. Hölmistyneenä kyselin, että siis millä tavalla käytit niitä ja hän kertoi iloisena lakanneensa joka kynnen eri värillä! Oli kuulemma lukenut jostain lehdestä, että kesällä voi lakata kynnet erivärisiksi :D .


Peukalosta myötäpäivään (kaikki OPIn lakkoja): Are We There Yet?; Strawberry Margarita; Friar, Friar, Pants On Fire!; Dim Sum Plum ja Indian Jewel.

Parin päivän päästä äiti lakkasi jo kaikki kymmenen sormenkynttä eri väreillä ;).
Itse en siis vielä ikinä ole edes tehnyt skittles-kynsiä!

8 kommenttia:

  1. Aivan ihanat nuo meriaiheiset kynnet :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit merikynnet! :) Ja aika hassua, että sun äiti oli mennyt sun lakkavarastolle ja tehnyt skittlet :D Mun äiti ei tahdo edes huolia lakkauksia, yhden kerran oon "saanut" lakata sen kynnet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olin kyllä aika hämmentyny, että äiti oli näin nyt repässy. Kyllähän se aina kaivelee mun varastoja ja lakkailee niillä lakoilla, mutta tää oli jotain tosi jännää :D

      Poista
  3. Nätit on!:) Hih, äidit on välillä aika hassuja kavereita:)

    VastaaPoista
  4. Ihanat merikynnet! Mä ostin ton laatan ennen kun mulla oli edes stamperi ja vieläkän en ole käyttänyt...

    Ja sun äiti <3 Niin mahtava. Kerro terveisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muistan kun ostit tän laatan (ja muutaman muun, samassa yhteydessä :D ). Kerron :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...