tiistai 10. heinäkuuta 2012

Tristam eyes

Esittelyssä A England!

Adinasta: A englandin perustaja Adina Bodana syntyi Milanossa. Italiassa hän loi uraansa muodin parissa mm. assistenttina Gianni Versacelle ja suunnittelijana ooppera ja baletti puvustuksessa. Kolmikymppisenä 1989 Adina muutti Lontooseen. Hän kiinnostui vieraasta maasta ja mytologiasta kovasti. Yhdistämällä rakkautensa kynsilakkoihin, syntyi A England.  Nykyään hän pyörittää itse a englandin virallisia sivuja , Facebook -sivuja ja nettikauppaa. Adina asuu yhä Lontoossa upean kissansa Tristamin kanssa. 

Kuva lainattu
Lakka kokoelmista: A england on julkaissut kaksi lakkakokoelmaa perustuen Englantilaisiin myytteihin ja legendaan. 

Ensimmäinen kokoelma on The Mythicals. Lakkojen nimet perustuvat kuningas Arthurin myytteihin. Kokoelmaan kuuluu kaksi hololakkaa (Tristam ja Lady of the Lake), glitterit (Merlin ja Morgan Le Fay), cremet (Guinevere, Elaine, Lancelot, Camelot ja Galahad) shimmerit ja metallit (King Arthur, Excalibur, Iseult, Avalon, Perceval ja Holy Grail) sekä alus -ja päällyslakka (The Knight ja The Shield).


Upea Tristam

Suurin osa nimistä onkin varmasti monille tuttuja Graalin etsinnöistä. Lady of the Lake antoi Excaliburin Arthurille, joka oli naimisissa Guineveren kanssa. Arthurin Camelotin ritareita olivat Lancelot, Galahad (edellisen poika)ja Perceval. Velho Merlin oli neuvonantaja. Pahiksen roolissa tarinassa on Morgan Le Fay. Avalon, omenoiden saari, on myyttinen paikka, jonne Arthur purjehti viimeiseen lepoon.

Lancelot, Avalon, Tristam, Lady of the lake, Perceval, Guinevere, Galahad, Merlin ja Margan Le Fay

Tristam ja Iseult (useimmin tunnetaan nimellä Tristan ja Isolde esim. samannimisestä oopperasta) selvästi puhutteli Adinaa. Tristam oli nuorukainen, joka asui setänsä Cornwallin kuninkaan Markin luona ja rakastui Markin nuoreen vaimoon, Iseultiin. Tristam meni myös naimisiin, koska heillä ei ollut yhteistä tulevaisuutta. Hän kuitenkin haikaili Iseultin perään tehden vaimostaan mustasukkaisen. Tristam haavoittui ja kuvitteli Iseultin voivan parantaa hänet. Hän lähetti laivan hakemaan naista. Laiva palasi valkoisilla purjeilla, jos Iseult tuli mukaan ja mustilla jos hän ei tullut. Tristamin vaimo vahti palaavaa laivaa ja valehteli purjeiden olevan mustat. Tristamin sydän särkyi ja hän kuoli suruun. Niin kävi myös Iseultille, kun hän löysi rakkaansa kuolleena. 

Toinen kokoelma The Legend julkaistiin viime talvena. Koko kokoelma koostuu hololakoista. Holot eivät ole tietenkään yhtä vahvoja efektiltään kuin Nfu Ohin lakat, mutta tosi upeita. Legend -lakkojen nimet perustuvat Pyhän Yrjön legendaan (Saint George).

Order of the Garter, Bridal veil, Saint George, Dragon, Princess Sabra, Ascalon ja Princess tears

Tarina lyhyesti: Erästä kuningaskuntaa tyrannisoi lähistöllä majaileva lohikäärme (Dragon). Pitääkseen lohikäärmeen kylläisenä ja hallittavissa, suoritettiin arvonta kyläläisistä, jotka uhrattaisiin lohikäärmeelle. Kerran vuoro sattui kuninkaan tyttärelle (Princess Sabra) ja kuningas kaikin keinoin yritti suostutella kansan perumaan valinnan, tuloksetta. Sabra sidottiin kaupungin laidalle puuhun odottamaan lohikäärmettä (Princess tears). Ritari Yrjö (Saint George) löysi neidon, vapautti hänet ja tappoi peitsellään (Ascalon) lohikäärmeen. Yrjö ja Sabra menivät naimisiin (Bridal veil)ja kuningaskunta oli ikuisesti kiitollinen Yrjölle. Order of the Garter on Englannin korkein ritarikunta, jonka kuningas Edward III vuonna 1344.




Inspiroiduin Princess Sabra (Tristam eyes) lakasta. Väri on kehitelty Adinan kissan, Tristamin silmien väristä. Lakka on kaunis oliivinvihertävän kellertävä holo. Kuvassa kaksi kerrosta. Bridal veil on musta holo, hieman heikommalla efektillä. Heti kun olin tehnyt tuon kissansilmän, keksin paremman tavan toteuttaa sen. Ja kyllä, se yrittää esittää kissansilmää.


Käyttämäni lakat:
- Nfu Oh Aqua base
- a england Princess Sabra (Tristam eyes)
- a england Bridal veil
- Orly Glosser




 Kymmenen pistettä ja kuningas Arthur -merkki sille, joka luki tämän kokonaan!


EDIT! Tällainen löytyi Facebookista. Nyt kaikki tykkäämään!


16 kommenttia:

  1. Olipa mielenkiintoinen lakkaesittely. Luin ja tykkäsin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit. Aion jatkossakin tehdä vastaavia. Mun mielestä on mielenkiintoista tietää niiden lakkojen tarina, joita itse käyttää. 10 pistettä ja Arthur merkki!

      Poista
  2. Tosi mielenkiintoinen! Minäkin luin ja tykkäsin=) Kynnetkin on ihanat!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hauska kuulla. Voisin kirjoittaa tällasista mytologisista jutuista ja kynsilakoista koko elämäni. :)

      Poista
    2. Siitähän saiski mielenkiintoisen ammatin! Nyt täytyis vaan löytää joku joka suostuu maksamaan siitä :P

      Poista
    3. Niinpä! Se olis just sitä mitä mä tarvitsisin.

      Poista
  3. Kiitän kymmenestä pisteestä ja Kuningas Arthur -merkistä :D

    VastaaPoista
  4. Nätit kynnet! Ja erittäin mielenkiintoinen esittely! Itse olen ollut kiinnostunut etenkin juuri mytologiasta liittyen Arthuriin, Avaloniin ja druideihin. Mun täytyy ehkä saada tämä kokoelma, kun siinä on niin kauniita lakkojakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne ovatkin kovin kiinnostavia. Itse olen myös in love muinaiseen Egyptiin, antiikin Kreikkaan ja viikinkeihin:D No jaa, melkein kaikki mytologia- jutska on tosi mielenkiintoista.

      Suosittelen kyllä noita lakkoja. Laadukkaita, vaikka pullo onkin ehkä vähän edullisemman näköinen. Tosi nätit värit. Osa myös leimaa tosi hyvin.

      Poista
  5. Teille molemmille on tunnustus blogissani=)

    VastaaPoista
  6. Heh, tajusin just, että sultahan löytyy koko Legends kokoelma! Ootko ikinä aikaisemmin ostanu jotain kokonaista kokoelmaa?

    VastaaPoista
  7. Ostitko nämä mistä? Ajattelin vain, että saakohan näitä ihan Lontoosta kun sinnepäin olen menossa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä saa vain netistä, valitettavasti. Sori, huomasin vasta nyt kysymyksen.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...