sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Tiffany & Christmas

Mimosa tartutti minulle Tiffanykuumeen. Minulla on jo yhdet Tiffanyt, nimittäin return to Tiffany - sydänkorvikset. Mutta nyt himoitsisin kaulakorua, jossa on hopeisen sydämen lisäksi Tiffanyn turkoosi emaloitu sydän.

Tiffany ja Joulu, miten ihana yhdistelmä. En taida saada tänä vuonna Tiffanya joululahjaksi, mutta ainahan voi haaveilla. Ensin hieman fiilistelykuvia ja alla kynnet.


Nuo kuvissa näkyvät "kynsinauhani" ovat itseasiassa Seche Viteä, joka kuivahti tiukasti kiinni sormiini. Poikaystäväni otti kuvat, ne eivät ole ihan niin hyvät ja tarkat kuin toivoisin, mutta kynnet sen sijaan oli mielestäni ihanat.

Etusormessa ja nimettömässä on OPIn ihanaa hopeista Liquid Sand -lakkaa It's Frosty Outside. Muissa sormissa on China Glazen For Audreya, ja kynnen alkuun töpöttelin OPIn Crown Me Already -glitterin. Keskisormiin tökkäsin vielä parit kirkkaan strassit.

Käyttämäni lakat:
- Orly Bonder
- OPI It's Frosty Outside
- China Glaze For Audrey
- OPI Crown Me Already
- Seche vite

Minulla oli suunnitelmissa tehdä tänä vuonna useat joulukynnet, mutta olen tehnyt paljon "pikkujoulukynsiä". Tulee kiire.

6 kommenttia:

 1. Olin täällä vähän että "Mikä ihmeen Tiffany...?" mutta kuvat kyllä sitten selvensivät ;D Tosi sievät kynnet, For Audrey on kyllä todella kaunis sävy - harmi että se on muuten niin kökkö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, täytyyhän sitä laittaa otsikko, joka herättää ajatuksia:)

   Kiitos paljon! Se on ihana. Mä en ole koskaan liikoja kärsinyt sen kökköydestä, mutta ei se koostumus ole todellakaan hyvä.

   Poista
 2. Ooh. Kauniit! Harras toive on että vielä joskus löytyy jotain Tiffanylta ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   When you wish upon a star your dreams come true. Ainahan sitä voi yrittää;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...