sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Doctor Who 50v

I love you Doctor! Postauksen rakenne on seuraava: alussa ja lopussa kynsikuvia, keskellä oikein paljon Doctor Who-aiheisia kuvia ;) saattaa täällä vilahtaa myöskuva kirjoittajastakin, jos kiinnostaa ;)


Tähtitaivas ;)


Nyt kuvia Doctor Who'hun liittyen:

Olin viime keväällä Lontoossa ja sattumalta vikana iltana huomasin kaupan ovessa kyltin, jossa kerrottiin Neljännen Tohtorin Tom Bakerin nimikirjoitustilaisuudesta seuraavana päivänä! No sinne oli pakko päästä.

Oli järjetön viima (paikallisten säätiedotusten mukaan arktinen kylmyys tuli Suomesta -p*skat se täältä tuli! Se tuli Siperiasta, mutta paikalliset meteorologit eivät viitsineet selvittää alkuperää Suomea pidemmälle. Suomi itsekin kärsi kylmyydestä tuolloin)

Jono oli tuntia ennen varmaan parisataa metriä pitkä ja koko jonotusaika taisi venyä lähemmäksi kolmea tuntia (vai oliko se neljää...?)

Onneksi jonosta löytyi herrasmiehiä jotka tarjosivat lämmikettä allekirjoittaneelle (jonka naama ei oikeasti ole keltainen, virne oli kyllä yhtä leveä:


Ja odotus palkittiin, kun pääsin vaihtamaan pari sanaa legendalle ja minulle omistetun nimmarin! Ja koska olen kiltti ihminen, pyysin myös Tuitulle omistetun nimmarin (^How to spell "Tuittu?").


Samalla ostin myös limited edition postimerkkejä, jotka julkaistiin Doctor Whon juhlavuoden kunniaksi!

Sitten juhlallisuuksiin:

Ennen sovittua kellonaikaa postiluukusta...
Tardis door!
kuului rapinaa:



                                                       Ja sitten juhlatarjoiluihin:

Tardis-drinkit. (sis värjättyä kuvennäisvettä, värjättyä jäätä ja carambolaa)

Adipose marshmallows + hymyilevä omena

oodcakesit eli Ood cupcakes

Tarjoilut, huomaa Mars ja Milky Way patukat
täyttä suklaata: Dalekit ja Tardikset

Alttari, huomaa nenäliinavarastot


Jaa jos joku selvisi loppuun asti niin niistä kynsistä...

Tässä kuvassa näkyy hololakka ja glitterit hyvin

Pohjalla täydellinen Tardis Blue, OPIn Eurso Euro. Kärkeen töpötelty A-Englandin Tristamia. Leimaukset tehty laatalla BM14. sen jälkeen OPIn Servin' up Sparklea kärjestä kohti tyveä. Ja koristeina tähtiniittejä ja irtoglitteresitä tehtyjä tähtiä.



Kynnet kestäneet tosi hyvin viikon pyörityksen. Sunnuntaina ne tein ja nyt sunnuntaina lakkaukset edelleen kynsillä. Onkin harvinaista (ennenkuulumatonta?) että postaan lakkaukset joita sillä hetkellä pidän!

1 kommentti:

  1. Oi vitsit aivan loistavaa! Ihana panostus ja ihanat kynnet. Tuo alkaa olla jo aika lähellä täydellistä Tardisin sinistä. Mutta ei ihan vielä Pantone 2955C ;) Itse ajattelin jouluspessua juhlistaa Fandom Cosmeticsin Tardis Bluella, joka nimestään huolimatta ei kuitenkaan yllä edes tuon OPIn tasolle mitä tulee meidän lemppari aikakoneen värien toistamiseen. Innolla odotan lisää timey wimey wibbly wobbly aiheisia juttuja täällä näkyväksi!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...