perjantai 10. toukokuuta 2013

Päivä 28: Inspiraationa lippu

Mimosan kynnet:

Tuli siis taiteitlua Saamen lippu kynsille, muutamalla taiteellisella vapaudella:
Lähde
Ensin punainen Disneyn Cruealla De Vil. Sen kuivuttua vinon teipin avulla China Glazen First Mate (olisi kannattanut laittaa First Mate kynnen kärkeen, mutta meneehän se näinkin). Sitten viivat Maybellinen keltulla ja China Glazen Holly-Day:lla.


Sitten ongelmaksi muodostui ympyrä. Leimaaminen tuntui liian riskialttiilta, joten suuremman hyvän puolesta uhrasin rajauskynän korkin, jonka lakkasin puolet sinisellä ja puolet punaisella ja sen vaihtelevalla menestyksellä painoin vasten kynsiä, saadakseni ympyrän:


Tarvittaessa vahvisin ympyrän linjoja vapaalla kädellä. Vähän tuli myös sotkettua:


Tuli kyllä vänskät, ja niinkuin edellisten kynsien osalta, tuntuikin tosi kurjalta ottaa nämä jo liian pian pois.

{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\{\

Tuitun kynnet:

 

 Allons-y!

 

Olisin aluksi halunnut tehdä sekaisin sekä Ranskan, että Britannian lippuja. Hanke epäonnistui, ja menin helpomman kautta. Lakkasin jokaiseen kynteen sitten vapaalla kädellä Ranskan trikolorit.


Kyllähän nämä kynnet vähän herättivät huomiota,mutta pidän kovasti tällaisista raidoista. Täytyy kokeilla uudelleen, mutta ei minkään lipun väreissä. Pikkaisen Seche vite levitti punaistalakkaa valkoisen päälle. No eipähän näytä tekokynsiltä.




Käyttämäni lakat:
- butter LONDON Nail Foundation
- OPI Alpine Snow
- OPI Color So Hot It Berns
- Nails Inc Baker Street
- Seche vite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...