tiistai 7. toukokuuta 2013

Päivä 25: Inspiraationa muoti

Tuitun kynnet:

Suurinpia esikuviani (Audrey Hepburnin lisäksi) minulle on Coco Chanel. Minulle oli itsestään selvää, että tekisin Chanel kynnet haasteen tähän kohtaan. Visio vaan vaihtui koko ajan. Halusin tehdä sopivan pelkistetyt kynnet, joissa on joku juttu. Päädyin sitten moonicure -kynsiin, joissa on OPIn Kyoto Pearl helmiäislakalla tehty helminauha ja metallinen CC-kuvio nimettömissä. Simppeliä luksusta. Toivottavasti Coco hyväksyisi.




Käyttämäni lakat:
- butterLONDON Nail Foundation
- OPI Lady In Black
- OPI Kyoto Pearl
- Seche vite




WalkwalkFASHIONbabyworkitmovethatb*tchcrazyWalkwalkFASHIONbabyworkitmovethatb*tchcrazyWalkwalkFASHIONbabyworkitmovethatb*tchcrazy

Mimosan kynnet:


Inspiraatio Paloma Faithin puvusta:


Pohjalla Rescue Beauty Loungen Jane. Laitoin sen jälkeen erivärisiä ja muotisia/kokoisia strasseja sun muuta, vähän samalla idealla, kuin puuvussa kaula-aukon alapuolella on kiviä.


Vasen
Oikea
Pidän oikeastaan enemmän näistä versioista, joissa on vain strasseja, mutta visio piti toteuttaa loppuun saakka:

Vasen
 Laitoin pohjalle valkoisella pisteet, jotta tietäisin mihin kohtaan eriväriset pisteet tulevat. Sen jälkeen monella eri lakalla (Opia ja Flormareita) tein pisteet dotting toolilla.

Oikea
Lopputulos olisi ollut vaikuttavampi, jos kynsissä olisi ollut enmmän pituutta, mutta haaste oli ollut keskeneräisenä jo niin pitkään, että oli aika jo tehdä nämäkin, huolimatta kynsien pituudesta.

Neitosella oli muuten vielä aivan ihana hiushärpäke:
Lähde
Olisipa mullakin tilaisuuksia jonne voisi pukeutua noin (ja tuollaisia pukuja vaatekaapissa!)

2 kommenttia:

  1. Rescue Beauty Lounge, oooh... Ja, mitkä kynnet sen kanssa on tehty, nokkelasti inspiroiduttu Paloma Faithin mekosta; ihailen näitä nyt kovin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muutama RBL:n pullo multa löytyy. Tosin täytyy myöntää, että vähän mainonnan uhreja ollaan, koska oli vaan pakko ostaa Henrik kahdeksannen vaimojen mukaan nimettyjä lakkoja :D. Aika kalliiks tosin tuli tämä pakko...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...