sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Päivä 23: Inspiraationa elokuva

Tuitun kynnet

Ultimate lemppari elokuva mulle on Leijonakuningas. Mun mielestä siinä on oivallettu jotain hyvin suurta elämästä. Visuaalisesti se on mestariteos, tarina on samalla hykerryttävä, jännittävä, surullinen ja romanttinen. Laulut koskettavat ja tempaavat mukaansa.

Inspiroiduin elokuvan alun Elämän tie -kohauksesta, missä Afrikan eläimet vaeltavat aamunnousun aikaan tapaamaan vastasyntynyttä prinssiään.




Käyttämäni lakat:
- Maybelline kauhea kelttu eli Urban yellow
- China Glaze Papaya Punch
- OPI Red Lights Ahead....Where?
- Konad musta
- Seche vite

Kuviot: Kaikki ovat Mango nailsin laatasta A53

Eikö peukalon puu olekin aivan selvästi Rafikin puu?





_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-


Mimosan kynnet


My name is Salmon, like the fish.
First name: Susie. 
I was fourteen years old when I was murdered
on December 6th 1973. 

Päivän 23 inspiraationa toimii elokuva Oma taivas (The Lovely Bones, 2009), joka kertoo 14-vuotiaasta tytöstä, joka ei murhansa jälkeen pysty jatkamaan matkaansa taivaaseen, vaan jää jonkinlaiseen välitilaan tämän maailman ja tuonpuoleisen väliin.

http://www.listal.com/viewimage/1028653h
Erityisesti posteri toimi inspiraationa:

Vasen käsi

Pohjalla Zoyan Carey. Sen päälle on tuorekelmulla töpötelty CG Papaya Punch, CG Something Sweet, OPI Planks A Lot, OPI Road House Blues ja OPI Berlin There Done That

Vasen käsi luonnonvalossa
Puu ja lehdet/linnut tehty mustalla ja valkoisella akryylivärillä. 

Oikea käsi
Oikeastaan koristelut olisivat yhtä hyvin sopineet seuraavaan päivään (24. inspiroidu kirjasta), koska kirjakin on hyvä. Keksin kuitenkin ensin nämä elokuvaposterin inspiroimana, ja kun olin tehnyt kynnet, lainasin kirjan ja sen luettuani katsoin uudestaan elokuvan. 

Suosittelen molempia teoksia. Elokuvassa pääosaa näyttelee ihana, vahvan roolisuorituksen tehnyt Saoirse Ronan, jonka äänen kuulin päässäni kun luin kirjaa. Kirjassa on hyvin elävästi kuvattu 14-vuotiaan tytön ajatuksia. ja jos unohdetaan "välimaailmaan" kuuluvat kohtaukset on kirja varsin todenmukainen tarina murhasta, sen uhrista, ja uhrin perheen selviytymisestä. 


Käytetyt lakat

Ja oliko se joku kiurjan arvostelu vaiko kirja, jossa sanottiin, että vaikka tarina kertoo murhasta ja on välillä ahdistava, on siinä valonpilkahduksia ja iloakin.

I was here for a moment and then I was gone. I wish you all a long and happy life.


4 kommenttia:

  1. ekat kyllä oikein karjuu leijonakuningasta :D

    VastaaPoista
  2. Kurkkasin eka kuvat ja tuo Tuitun kynsien inspiraation lähde tuli kyllä heti mieleen.

    Mimosan kynnet on myös kauniit, tosin elokuva on minulle tuntematon. Sainpas nyt uuden leffan katsottavaksi, kuullosti nimittäin juoni ainakin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa. Tekisin nyt nuo leimaukset vähän erilailla, mutta olen iloinen, että muut näkevät saman elokuvan kynsissäni kuin minä. Kiitos:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...