lauantai 24. elokuuta 2013

Doctor Who: Silence will fall

Maldovar: On the Fields of Trenzalore, at the Fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked. A question that must never ever be answered.
The Doctor: "Silence will fall when the question is asked."
Maldovar: "Silence must fall" would be a better translation. The Silence are determined that the question will never be answered, that the Doctor will never reach Trenzalore.
The Doctor: I don't understand, what's it got to do with me?
Maldovar: The first question—the oldest question in the universe hidden in plain sight. Would you like to know what it is?





Nörttikynnet! En näistä oikein voi sanoa mitään. He, jotka ovat nähneet Doctor Who (new seriers) 6. kauden, tietävät mistä on kysymys.








Nimettömän jouduin tekemään uudelleen 5 kertaa ainakin. Se joko osui johonkin, päällyslakka levitti koristelut, päällyslakkaa tuli aivan aivan liian paljon tai kasvot menivät ihan liian vinoon. Minulla oli kova kiire töihin, niin en enää voinut tehdä uusiksi. Täytyi tyytyä tuohon. Ihan makeet näistä tuli.

Mulla kävi myös vahinko tuon mustan koristelulakan kanssa. Sanotaanko, että siihen liittyy lakkapullon pyöriminen ilmassa, aluslakanat, pussilakanat ja meikkipeili. Seuraavien päivien aikana ostin uuden peilin ja lakanat...

Käyttämäni lakat:
- Orly Bonder
- OPI My Vampire Is Buff
- OPI Did You 'Ear About Van Gogh?
- OPI Suzi Loves Cowboys
- Kiss nail art musta
. Kiss nail art valkoinen
- Seche vite




4 kommenttia:

  1. Hienot! Mulla nousi melkein niskakarvat pystyyn :D Toi oli kyllä jotenkin aika outo jakso, tai ehkä sekava ois parempi sana... mutta kutoskausi vaikuttaa silti varsin mainiolta. Me just eilen illalla katottiin jälkimmäinen osa siitä The Almost People -tarinasta ja herranen aika millaiseen kohtaan se jakso loppui! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Etkö ole nähnyt yhtään pidemmälle? Voi odotas vaan kun saat katsottua eteenpäin.;) 11:sta kausista kutoskausi on ehdottomasti paras.

      Poista
  2. Mielettömän hienot!!
    Unohdin miksi kommentoin ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen unohtanut vastata, kun en enää muista, mitä olin kirjoitamassa sinulle. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...