torstai 1. elokuuta 2013

3x a england Burne-Jones

OPIn lisäksi suosin a englandin lakkoja. Erityisesti merkin hololakat ovat jumalaisen upeita ja uniikkeja. Kun ensin näin kuvat uusista Burne-Jones -kokoelman lakoista, en heti syttynyt sävyille, mutta rakastuinkin niihin palavasti ja ostin kaikki. 

Halusin saada kaikki nopeasti kynsille, joten tein liukuväri-manit.

Edward Burne- Jones oli britti taidemaalari, a englandin kokoelma on saanut inspiraationsa Burne-Jonesin maalauksista, joissa on aiheena Prinsessa Ruusunen. 

Ensimmäisessä manikyyrissä on liukuvärjäys vaaleammalla Briar Rosella ja tummemmalla Rose Bowerilla. Koristeluiksi valitsin water decal ruusuja.




Käyttämäni lakat:
- Orly Bonder
- a england Briar Rose
- a england Rose Bower
- Seche vite

Pidin niin paljon Briar Rose-lakasta, että käytin sitä vielä uudestaan melkein heti. Kävin Kesäkuun viimeisellä viikolla Italiassa. Hotelli oli Firenzessä, mutta kävin myös Sienassa ja poikaystäväni isovanhemmilla Toscanan maaseudulla. Viimeinen päivä kului Roomassa. Firenzen vaakunassa on lilja, joten tein simmpelit lilja-kynnet. Leimailut a englandin lakalla Dorian Grey.




Käyttämäni lakat:
- Orly Bonder
- a england Briar Rose
- a england Dorian Grey
- Seche vite

Leimailut Konad laatasta: m15



Toinen liukuvärimani on tehty ihanalla munakoison liilalla Sleeping Palacella ja vihertävän harmaalla Fated Princellä. Luonnossa Fated Prince erottui selvästi, näissä kuvissa ei kovinkaan hyvin. Jos sinulla on jo Color Clubin Revvvolution, et välttämättä tarvitse Fated Princea. Paitsi, jos olet kuin minä, etkä voi vastustaa näitä holoja. Koristeluna water decal kruunu.



Käyttämäni lakat:
- Orly Bonder
- a angland Sleeping Palace
- a england Fated Prince
- Seche vite

Briarwood, viimeinen Burne-Jonesin lakka tuli myyntiin hieman myöhemmin. Nyt se tosiaan on jo saatavilla. Mutta se on sen verran syksyinen, että odotan vielä hetken, ennen kuin se pääsee kynsille. 

6 kommenttia:

  1. On ne vaan kaikki niin kauniita! Mäkin ostan ton Fated Princen, vaikka Revvvolution löytyykin hyllystä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Monipuolisia, hienostuneita ja jännittäviä lakkoja. Lisää vaan samanlaisia!

      Poista
  2. Oih, on ne nättejä :) Mulla on ekat ostamani a-englandit just noi briar rose ja rose bower, ja liukuvärjäyshän niillä piti ensimmäisenä tehdä myös täällä kun en osannu päättää kumpaa käyttäisin ensin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Uskon, että aika moni on päätynyt samanlaiseen toteutukseen noilla lakoilla.

      Poista
  3. A-Englandit on ihania, omistan vasta kaksi enkä ole ehtinyt vielä koittaa. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...