torstai 25. huhtikuuta 2013

Melon Shade

Pitkät kynnet, pitkät kynnet mulla on taas pitkät kynnet!!! Noin puolisentoista kuukautta sitten multa repesi kynsi niin pahasti, että täytyi kaikki kynnet lyhentää ihan nysiksi. Ja koska tästä yhdestä sankarikynnestä, joka päätti revetä, tuli niin muotopuoli, täytyi muitakin kynsiä pitää lyhyenä niin pitkään, että kaikki olivat edes suurinpiirtein siedettävän näköisiä.

Ja nyt on kaikki kynnet ihanan pitkiä (*knock on wood) ainakin omalla mittapuulla.


Tällä kertaa kynsille pääsi OPIn Are We There Yet? Olette varmaan kuulleet, kuinka lakkoja ostetaan välillä nimen vuoksi? Yksi sellainen itselläni on OPIn Your Royal Shyness (virallinen kuninkaallinen -lakkani, joka tullaan näkemään mm. 8.6 prinsessa Madeleinen hääpäivänä kynsilläni), mutta AWTY?in ostin  sen kuvauksen takia: "Don't make me reach back there and take that perfect melon shade!" Jotenkin tuo Melon shade vain iski ja miettiessäni mitä lakkoja ostan, kuvauksen perusteella päädyin tähän. Kyllä OPIn markkinointi-ihmiset osaavat :D.

Vaikka lakka ilmestyikin Touring America syyskokoelmassa 2011, on se ihana kesäinen ja pirteä. Kuulin tästä väristä tänään monia kehuja. Kuva ei ole ihan täydellinen toisinto värisävystä, mutta se on ainoa missä näkyy hivenen oranssia shimmeriä, mitä lakasta löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...