tiistai 1. toukokuuta 2012

Tuitun vappukynnet

Hyvää Vappua!
Mun Vappu meni mukavasti piknikillä Mimosan kanssa. Herkuteltiin munkeilla ja simalla. Ensimmäiseen omaan postaukseeni tuleekin minun vappukynteni, jotka tein Kiss Nail Wrapeilla. Olen aiemminkin kokeillut vastaavia Vivi Nail -merkiltä.



Pakkauksessa tulee 18 kappaletta ”kokokynnen tarraa”, joiden pitäisi kestää jopa kymmenen päivää kynsissä. Vivi Nailin vastaavat muistuttaa enemmän niitä siirtokalvokuvia, joita lentokoneessa aina annettiin lapsille. Näissä Kiss nail wrapeissa on selvästi tarrapinta toisella puolella. Niiden laittaminen on teoriassa erittäin helppoa. Valitaan oikean kokoinen liuska, joka asetetaan kynnen päälle. Liuskat olivatkin kapeampia kuin luulin.


Ylimääräinen osa taitetaan kynnen kärjen yli kynnen alle ja viilataan pois. Vivi Nailin liuskat oli helppo viilata. Ne vaan oli kaikki liian leveitä mulle. Nämä Kissin liuskat oli hankalampia niiden isojen strassien takia. Onnistuin siinä ihan kohtalaisen hyvin. Jostain kohdasta ne ovat vähän koholla ja rypyssä. Kärjistä ne jäivät vähän turhan teräviksi. Plussana niissä on se, ettei niitä tarvitse kuivatella. Sopii kiireisille ja sellaisille, jotka eivät osaa tai jaksa liimata strasseja itse. Ja onhan nämä tosi upeat! Ainakin kun katsoo tarpeeksi kaukaa...


Laitoin nämä eilisiltana. Seuraavana päivänä:
Sieltä se kynnen kärki kurkistaa

Se siitä 10 päivästä. En oikeastaan ole edes tehnyt kynsillä mitään tänään. Upeilta nämä silti näyttävät vielä.

Löysin tällaiset ihanuudet Stockmannilta. Mavalan kesäuutuudet!
Mavalan kynsilakat, kynsinauhavoide, kynsiviilat ja kynsilakanpostoaine ovat kanta-asiakastarjouksessa Stockmannilla toukokuun ajan. Mavalaa myy myös esimerkiksi Sokos, Anttila ja Kicks.


Tässä vielä mun Vivi Nail pakkaus

3 kommenttia:

  1. Noi on kyllä nätit kynnet! Minunkin täytyy joskus kokeilla noita :)

    VastaaPoista
  2. Onnea uudelle blogille :) Minulla kynsissä Mavalan Fresh Melon. Varmaan vielä kauniinpi ruskettuneelle käsille.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...