perjantai 4. toukokuuta 2012

Mimosan kukkaiset vappukynnet


Kuten  Tuittu, minäkin teen ekan postaukseni vappukynsistä!

Vappukynnet (ilman päällyslakkaa)


Sininen pohjalakka on Models Own:in Aqua Violet, jota käytin nyt ensimmäistä kertaa! Koostumus oli hyvä, tosin toivomisenkin varaa on. Taisin laittaa kolme kerrosta, jotta sain tasaisen ja peittävän lopputuloksen. Neljännenkin olisi voinut lisätä, mutta koska leimasin koko kynnen kuviolla, päätin että kolme saa riittää.

Aqua Violethan kuuluu Beetlejuice-kokoelmaan, jonka lakat ovat duo- tai multichromeja (lakka siis ikään kuin vaihtaa väriä valon, ja katselukulman mukaan). AV vaihtaa väriä vaalenasinisestä liilaan. Tosin efekti on paljon voimakkaampi pullossa kuin kynsillä. Kuvissa en onnistunut saamaan efektiä näkyviin. Ostin kaikki viisi kokoelmaan kuuluvaa lakkaa, ja kolmesta käyttämästä lakasta, Aqua Violetissa oli selvästi parhain koostumus.

Models Own: Aqua Violet


Leimasin kynnet Bundle Monsterin laatalla 225. Leimaukseen käytin Konadin valkoista leimauslakkaa. Sen jälkeen tein dotting toolilla kukkien keskustat eri lakoilla:

Lakkojen värit näkyvät vähän huonosti...
 Kukkien keskustavärit: OPI Friar, Friar, Pants on Fire!; OPI Strawberry Margarita; OPI Planks a Lot; China Glaze First Mate; China Glaze Something Sweet ja Maybellinen Urban Lemon.


Vapun kunniakasi laitoin vielä strasseja aksenttisormiin. Koko komeuden kruunasin poikkeuksellisesti Mavalan Colorfix-päällyslakalla, jota on vahvistettu akryylillä. En tiedä koska se pullo on ostettu, löysin sen joskus kaapista, ja käytän sitä aina ”erikoislakkauksiin”, erityisesti jos mukana on strasseja(ja tietenkin unohdin ottaa kuvan kynsistä päällyslakalla... No, aina ei voi voittaa).



 Pidän tosin paljon näistä kynsistä. Sininen muistuttaa minua vappuilmapallojen metallisesta sinisestä väristä ja kukat ovat hauskat ja keväiset. Olen nähnyt samanlaisia manikyyrejä ympäri nettiä, eli tämä ei ole varsinaisesti omaperäinen, mutta olen ihan tyytyväinen lopputulokseen :).

3 kommenttia:

  1. Noi on niin hienot! Mä en ole yhtä innovatiivinen noiden leimailujen kanssa. En ikinä keksisi laittaa dotting toolilla pisteitä kukkiin. Ehkä nyt itsekin saisin kokeiltua tota aqua violetia....

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos :)

    Tuittu: En mäkään olis noit keskustoja keksiny, ellen olsi nähny niitä siellä sun täällä :D. Kannattaa kokeilla AV:ta, se on tosi nätti!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...