torstai 23. tammikuuta 2014

L+L+L

Jatkamme samalla mallilla, eli liquid sand + liukuväri + leimailu




OPIn My Favourite Ornament ja OPIn Magazine Cover Mouse ja leimaukset tehty Konadin laatalla m65. Idea matkittu täältä. Nämä tein jo joulun ja uudenvuoden välisenä aikana, joten joulu-vibat selittyvät sillä.

Ja kuten alkuperäisessäkin postauksessa sanottiin, niin punaisen ja kultaisen vaihtumiskohtaan tuli aivan upea ruusukullansävy. Joskus täytyy kokeilla saada sävy kokonaan kaikkiin kynsiin.

Täytyy kyllä sanoa, että aluksi en juuri tekstuurilakoista välittänyt, mutta kuten monet muutkin, olen kelkkani kääntänyt ;). Etenkin liukuvärjäykset ja leimailut on tosi pop. Pidän myös siitä, miten leimaukset vähän kuluvat käytössä (kun ei voi laittaa päällyslakkaa),kolmantena päivänä kynnet näyttävät varsin erilaisilta kuin ensimmäisenä!

8 kommenttia:

  1. Ompa kivat kynnet :) ihana väriyhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Värit sopivat kieltämättä todella kauniisti yhteen

      Poista
  2. Niin kaunista!
    Mä en vielä ole onnistunut kokeilemaan hiekkalakoilla liukuvärjäystä, hiekkalakkojen värit kun ovat sen verran eri värisiä. Hyvä syy osta uusi hiekkalakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina löytyy hyvä syy ostaa lisää lakkoja ;). Mutta yllättävilläkin väriyhdistelmillä voin syntyä kaunista jälkeä!

      Poista
  3. Tosi kivat! Mua itseäni kiusasi se, miten leimat kului niin nopeasti tekstuurilakan päältä - oisin tykännyt katsella niitä kynsiä vähän pitempäänkin mutta parissa päivässä leimat kuluivat ihan surkean näköisiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, se vähän riippuu millaiset kuviot on kyseessä. Samalla myös hiekkalakan pinta hioutuu tasaiseksi, viikon jälkeen muutama kynsi tuntuu ihan sileältä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...