keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Disney pahikset: Queen of Hearts

Lisää Disney pahiksia!

                 

Liisa Ihmemaassa on yksi mainioimmista ja hämmentävimmistä Disney -elokuvista. Voisin analysoida sitä kokonaisen päivän. Sellainen "we all are mad here" vaan iskee minuun täysillä. 

Voisin tehdä useammatkin erilaiset kynnet näistä ihanista Disney -pahiksista, mutta halusin pitää kynnet suhteellisen selkeänä. Yleensä silloin kun käytän ensimmäistä kertaa uutta kynsilakkaa, haluan että se myös näkyy koristelujen alta. 

Nyt hain inspiraatiota kuningattaren mekosta. Tietysti yksi sydän ainakin kuuluu mukaan. Lakka on mielenkiintoinen, likaisen kullan värinen, jossa on hyvin erottuvat hopeiset mikroglitterit. Ne näyttävät välillä jopa ilmakuplilta. Runsaalla päällyslakalla glitterit uppoaa lakan sekaan paremmin.

Koristelussa käytin muutaman vuoden takaista (kevät 2010)  OPIn lakkaa Off With Her Red! Se kuuluu Alice in Wonderland -kokoelmaan. Halusin siis sen vuoksi käyttää nimenomaan tätä punaista. Off With Her Red! on ensimmäinen OPI -lakkani, jonka ostin itse. Minulta katkesi kynsi hyvin ilkeästi, ja halusin vähän lohduttaa itseäni himoitsemallani lakalla. Onneksi tein tuon epäloogisen ratkaisun silloin ja ostin kauniin cremelakan.






Käyttämäni lakat:
- Orly Nail armor
- Disney Queen of Hearts
- OPI Off With Her Red!
- Kiss nail art musta
- Seche vite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...